Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έκτακτη ανακοίνωση του Ευαγγελισμού για τον 19χρονο Αλβανό! Βιάστηκε ή όχι;

Τι πραγματικά συνέβη;

12 Δεκεμβρίου 2018 12:57
Έκτακτη ανακοίνωση του Ευαγγελισμού για τον 19χρονο Αλβανό! Βιάστηκε ή όχι;

Μια ημέρα μετά την δήλωση του υπουργού Δικαιοσύνης για τον ξυλοδαρμό του 19χρονου στις φυλακές Αυλώνα, που κατηγορείται για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη και το νοσοκομείο Ευαγγελισμός με ανακοίνωσή του αναφέρει ότι δεν στοιχειοθετείται βιασμός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρόδος: Οι καταθέσεις και των 2 κατηγορούμενων! Τα σημεία που δείχνουν πως ο Αλβανός λέει την αλήθεια (video)

Με ανακοίνωσή της η διοικήτρια του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, Νάγια Μητσάκη αναφέρει για τον 19χρονο και τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε μετά τον ξυλοδαρμό του: «Σε συνέχεια των όσων λέγονται και γράφονται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και στο διαδίκτυο αναφορικά με τον «βιασμό» του 19χρονου κρατούμενου Α.Λ. που προσήλθε το απόγευμα της 10ης Δεκεμβρίου κατά τη διάρκεια Γενικής Εφημερίας στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Ευαγγελισμού, σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με τα καταγραφέντα τόσο στο Βιβλίο Συμβάντων, όσο και στην από 12.12.2018 έγγραφη ιατρική γνωμάτευση του εφημερεύοντος Διευθυντή του Γ΄Χειρουργικού Τμήματος, για τον ως άνω αναφερόμενο δεν στοιχειοθετείται «βιασμός».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share