Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ειρήνη Λαγούδη: Πώς οι δράστες κατάφεραν να «σκηνοθετήσουν» με άρτιο τρόπο αυτοχειρία! - Νέες αποκαλύψεις στο φως της δημοσιότητας!

Αποκαλύψεις φωτιά!

9 Δεκεμβρίου 2018 11:00
Ειρήνη Λαγούδη: Πώς οι δράστες κατάφεραν να «σκηνοθετήσουν» με άρτιο τρόπο αυτοχειρία! - Νέες αποκαλύψεις στο φως της δημοσιότητας!

Σε πολύπειρους δράστες, με ανθρωποκτόνο σκοπό, που κατάφεραν να «σκηνοθετήσουν» με άρτιο τρόπο αυτοχειρία, αποδίδει ο ειδικός πραγματογνώμονας Ανδριανός Γκούρμπατσης, τον θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Βασίλης Ταουξής, έδωσε στη δημοσιότητα αποσπάσματα από την έκθεση αυτοψίας που διενήργησε ο αντιστράτηγος – υπαρχηγός Π.Σ. ε.α. και δικαστικός πραγματογνώμονας διερεύνησης εγκλημάτων εμπρησμού Ανδριανός Γκούρμπατσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανείπωτη τραγωδία στα Χανιά: Νεκρός ο 8χρονος που υπέστη ανακοπή!

Σε αυτά τα αποσπάσματα γίνεται αναφορά σε σειρά λαθών και παραλείψεων κατά την έρευνα. Ο κ. Γκούρμπατσης μεταξύ άλλων εκτιμά ότι οι δράστες δημιούργησαν μια «φωτιά ελεγχόμενου αερισμού», για να μην κινήσουν υποψίες στην περιοχή. Μεταξύ άλλων, επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν πετρέλαιο, διότι αν έβαζαν βενζίνη θα υπήρχε πλήρης καύση και θα ήταν «πολύ πιθανό η πυρκαγιά, λόγω του καπνού, να γινόταν αντιληπτή από κατοίκους της περιοχής».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη: Πέθανε η κορυφαία γυναίκα του 21ου αιώνα!

Σύμφωνα με τον κ. Γκούρμπατση, «δεν προκύπτει αυτοπυρπολισμός της ή έστω προσπάθεια αυτοπυρπολισμού». Επιπλέον, η αιθάλωση στην οροφή δείχνει ότι η πόρτα άνοιξε κάποια στιγμή -κατά την εξέλιξη της φωτιάς- και όχι από την Ειρήνη Λαγούδη.

«Η συγκεκριμένη φωτιά τέθηκε εσκεμμένα από άγνωστους δράστες, πάντως περισσότερους του ενός, με ανθρωποκτόνο σκοπό, για άγνωστο λόγο (κίνητρο), που όμως σκηνοθετήθηκε από τους δράστες με έναν ιδιαίτερα άρτιο επαγγελματικό τρόπο, για να αποπροσανατολιστούν οι έρευνες τωφν ανακριτικών αρχών και να εμφανίζεται εικόνα που να παραπέμπει σε αυτοχειρία του θύματος» σημειώνει, καταλήγοντας, ο ειδικός πραγματογνώμονας.

Υπενθυμίζεται ότι η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη, μητέρα τριών παιδιών, βρέθηκε νεκρή στις αρχές Ιανουαρίου μέσα στο αυτοκίνητό της στην παραλία Φωτμού στη λίμνη Τριχωνίδα. Έκτοτε ξεκίνησε ένα θρίλερ, με την οικογένεια να κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια και την Αστυνομία να διαρρέει ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για 10 - 16 Δεκεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη!

Πηγή: iefimerida.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share