Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγκλημα στη Ρόδο: Νέες αποκαλύψεις βόμβα από τον Αλέξη Κούγια! - «Και στο νοσοκομείο να την πήγαιναν... »

Νέες ανατριχιαστικές εξελίξεις!

7 Δεκεμβρίου 2018 08:04
Έγκλημα στη Ρόδο: Νέες αποκαλύψεις βόμβα από τον Αλέξη Κούγια! - «Και στο νοσοκομείο να την πήγαιναν... »

Αποκαλύψεις βόμβα!

Νέες ανατριχιαστικές εξελίξεις έρχονται στην υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης φοιτήτριας στην Ρόδο.

Ο Αλέξης Κούγιας σήμερα μιλώντας στο ΣΚΑΙ και στην εκπομπή σήμερα του Δημήτρη Οικονόμου και της Μαρίας Αναστασοπούλου έδωσε νέα συγκλονιστικά στοιχεία που αληθινά σοκάρουν.

Συγκεκριμένα ο γνωστός ποινικολόγος υποστήριξε στον αέρα της εκπομπής ότι διαβάζοντας την ιατροδικαστική έκθεση φαίνεται ξεκάθαρα,από ότι κατάλαβε και εκείνος,ότι το κορίτσι ότι και να γινόταν και στο νοσοκομείο να πήγαινε στο τέλος θα κατέληγε!

Ήταν τόσο βάναυσα τα χτυπήματα στην φοιτήτρια Που όπως είπε ο Αλέξης Κούγιας δεν υπήρχε περίπτωση το κορίτσι να ζούσε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στην Ρόδο: Λεπτομέρειες που προκαλούν αποτροπιασμό! - Πριν την πετάξουν στα βράχια, της έδεσαν τα πόδια ενώ είχε τις αισθήσεις της!

Μίλησε για μία κοπέλα 1.80 μια εντυπωσιακή κοπέλα που όπως είπε ο ίδιος ο Αλέξης Κούγιας συγκλονίστηκε από την σκληρότητα το χτυπημάτων και από το δέσιμο των ποδιών της κοπέλας την ώρα από την έριχναν στη θάλασσα. Είπε ο Αλέξης Κούγιας στο Σκάι ότι η κοπέλα όταν έπεσε στη θάλασσα είχε τις αισθήσεις της και ζητούσε βοήθεια.

Επίσης ο γνωστός ποινικολόγος υποστήριξε ότι η κοπέλα έδωσε μάχη με τους δύο δολοφόνους της προκειμένου να γλιτώσει! Πάλεψε μέχρι και την τελευταία στιγμή για να γλιτώσει από το θάνατο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: youweekly.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share