Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021

Τέλος στο θρίλερ της Ειρήνης Λαγούδη! Εξιχνιάστηκε η υπόθεση!

Ραγδαίες εξελίξεις!

5 Δεκεμβρίου 2018 13:16
Τέλος στο θρίλερ της Ειρήνης Λαγούδη! Εξιχνιάστηκε η υπόθεση!

Έντεκα μήνες μετά τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη, ο δικηγόρος της οικογένειας Κωνσταντίνος Αν. Ζώης, προχώρησε σε μία σχετική ανάρτηση στο facebook, κάνοντας λόγο για εξιχνίαση της υπόθεσης.

Τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν αποδεικνύουν ένα «στυγερό έγκλημα», όπως λέει, με αποτέλεσμα την άσκηση ποινικών διώξεων.

Σημειώνεται πως ο δικηγόρος έκανε τη συγκεκριμένη ανάρτηση σε σελίδα που έχουν δημιουργήσει οι νομικοί εκπρόσωποι της οικογένειας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη κοροϊδία με τα τέλη κυκλοφορίας 2019: Αυτοί θα πληρώσετε διπλά!

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Ζώη, όπως την δημοσιεύει το iefimerida.gr

«Συνεπληρώθησαν ήδη 11 μήνες από τον θάνατο της μακαρίας Ειρήνης Λαγούδη, της μαχητρίας της ζωής, η οποία ήτο μητέρα και πατέρας μαζί και η μοναδική της απασχόλησις, ήτο η πρόοδος των τέκνων της και οι επαγγελματικές της δραστηριότητες. Η μαχήτρια της ζωής, όπως την απεκάλουν οι ομοχώριοί της.

Δείτε ακόμη: Δολοφονία σοκ στη Καβάλα! Ποιος είναι ο 18χρονος που βρέθηκε νεκρός!

Αμέσως ανεκοινώθη και δυστυχώς εξ επισήμων χειλέων, ότι επρόκειτο περί αυτοχειρίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώληση βόμβα στον ΑΝΤ1 έναντι 180 εκατομμυρίων ευρώ!

Όμως η επιμονή των οικείων της αι έρευναι των διορισθέντων αρμοδίως εξαιρέτων τεχνικών συμβούλων και πραγματογνωμόνων, ιδιαιτέρως δε η διερεύνησις της υποθέσεως προσωπικώς υπό του κ. Εισαγγελέως των εν Αγρινίω Πρωτοδικών, κ. Γεωργίου Πέτρου, όστις διεξήγαγεν αυτοπροσώπως την προκαταρκτικήν εξέτασιν και εμέλετησεν εις βάθος το σύνολον των συγκεντρωθέντων στοιχείων και επιστημονικών πορισμάτων, οδήγησαν εις την εξιχνίασιν της υποθέσεως και απέδειξαν, ότι πρόκειται περί στυγερού εγκλήματος με αποτέλεσμα την άσκησιν ποινικής διώξεως διά τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία τελεσθείσης, διά απόπειρα εμπρησμού κατά συναυτουργία τελεσθέντος, διά το αδίκημα της συστάσεως συμμορίας και διά ηθικήν αυτουργία εις τας ως άνω πράξεις.

Ήδη δε η υπόθεσις ευρίσκεται ενώπιον της κας Ανακριτρίας Αγρινίου διά τα περαιτέρω.

Κωνσταντίνος Αν. Ζώης
Δικηγόρος»

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share