Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Καταπέλτης ο εισαγγελέας για την "μαύρη χήρα" του καρδιολόγου! Αυτή είναι η απόφαση!

Σκούρα τα πράγματα!

21 Νοεμβρίου 2018 09:48
Καταπέλτης ο εισαγγελέας για την

Άμεση συνεργεία της 39χρονης Βουλγάρας στη δολοφονία του συζύγου της και καρδιολόγου Χαράλαμπου Καλατζάκη στη Σητεία πριν από έναν χρόνο, δείχνει το βούλευμα των δικαστικών αρχών.

Όπως ανέφερε το STAR, η σύζυγος του καρδιολόγου έδωσε στον εραστή της μέσω μηνύματος τις σωστές πληροφορίες, ώστε να στήσει ενέδρα θανάτου στον σύζυγό της στην επαρχιακή οδό Ιεράπετρας- Σητείας.

Σύμφωνα με το βούλευμα, η 39χρονη «μαύρη χήρα» έστειλε μήνυμα στον Βούλγαρο αστυνομικό ενημερώνοντάς τον για την ακριβή ώρα αναχώρησης του συζύγου της από το σπίτι, το δρομολόγιό του, αλλά και ποιο ήταν το καταλληλότερο σημείο της διαδρομής για να του στήσει καρτέρι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρικιαστικό έγκλημα: Σκότωσε τον φίλο της, τον έλιωσε στο μπλέντερ, τον μαγείρεψε και τον μοίρασε για φαγητό!

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση παραπέμπεται ο δράστης και για άμεση συνεργεία η ερωμένη του. Υπενθυμίζεται ότι ο καρδιολόγος δολοφονήθηκε από τον Βούλγαρο φίλο της συζύγου του, ενώ κατευθυνόταν στο ιατρείο του στη Σητεία.

Ο Βούλγαρος και η 39χρονη Βουλγάρα σύζυγος του γιατρού φέρονται να σχεδίαζαν μαζί τη δολοφονία του. Η αστυνομία έφτασε γρήγορα στα ίχνη τους και συνέλαβαν τους δύο υπόπτους, με τη γυναίκα να αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Η πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια που ήταν μια ανάσα από το Survivor 3!

Σημειώνεται ότι η αδελφή του γιατρού και ο γαμπρός του αμφισβήτησαν την πατρότητα του ανήλικου παιδιού της 39χρονης και του γιατρού και υποστηρίζουν ότι τον σκότωσαν για να πάρουν την τεράστια περιουσία του.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share