Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Στην Αθήνα επέστρεψε η Βικτώρια Καρύδα! - Τι ανέθεσε στον δικηγόρο της μετά την δολοφονία του συζύγου της;

Ποια είναι η πρώτη της επιθυμία;

19 Νοεμβρίου 2018 10:58
Στην Αθήνα επέστρεψε η Βικτώρια Καρύδα! - Τι ανέθεσε στον δικηγόρο της μετά την δολοφονία του συζύγου της;

Παρά τις φήμες που ήθελαν την Βικτώρια Καρύδα να παραμένει στην Αυστραλία προκειμένου να μεγαλώσει εκεί τα παιδιά της, εκείνη επέστρεψε μόλις χθες και βρίσκεται στην Αθήνα.

Το πρώτο της ραντεβού ήταν με τον δικηγόρο της Νίκο Αγαπηνό για να προσπαθήσει σταδιακά να βάλει τη ζωή της αλλά κυρίως των παιδιών της σε μια τάξη.

Πρώτη επιθυμία της είναι να σταλεί επιστολή σε όλα τα μέσα που έχουν προβάλλει βίντεο με τη στιγμή δολοφονίας του συζύγου της, καθώς οι εικόνες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας έχουν προσκαλέσει αναστάτωση στην ίδια και την οικογένεια της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Πόσα χρήματα θα πάρει η Ειρήνη Κολιδά για να μπει στο 3;

«Η σύζυγος του δολοφονηθέντα Γιάννη Μακρη, Βικτώρια Καρύδα, ανέθεσε το σύνολο των υποθέσεων της στην δικηγορική εταιρία Νίκος Αγαπηνός.

Αρχικά, η κυρία Καρύδα ενημερώνει το σύνολο του ελληνικού τύπου ότι αντιτίθεται πληρως στην προβολή του οπτικοακουστικού υλικού της δολοφονίας του συζύγου της και ότι θα κινηθεί νομικά σε κάθε μέσο που θα συνεχίσει τη προβολή του παρά τη θέληση της» λέει στο «Ethnos.gr» ο κ. Αγαπηνός.

Σύμφωνα με πληρφορίες το κείμενο που έχει συντάξει η Βικτωρια Καρύδα μαζί με το νομικό της παραστάτη και αναμένεται να σταλεί άμεσα στα μέσα ενημέρωσης αναφέρει:

«Με άγνωστο, όχι νόμιμο και πάντως χωρίς τη δικη μου συναίνεση και συγκατάθεση έχει περιέλθει Εις χείρας τρίτων βίντεο από τος εσωτερικές καμερες της οικίας του δολοφονηθέντος συζύγου μου Ιωάννη Μακρη.

Σαν γνωστοποιώ την πλήρη αντίθεση μου στην προβολή του συγκεκριμένου βίντεο, καθώς αποτελεί ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο, εκθέτει σε κίνδυνο εμένα και τα παιδιά μου και προσβάλλει τη μνήμη του θανόντος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Αυτός είναι ο 2ος άνδρας και μάλιστα κούκλος που συμφώνησε για το Survivor 3!

Επιφυλάσσομαι των ποινικών και αστικών αξιώσεων σε περίπτωση που υπάρχει μετάδοση του εν λόγω απαγορευμένου οπτικοακουστικού υλικού το οποίο επαναλαμβάνω ότι έχει έρθει στην κατοχή σας παρανόμως».

Πηγή: ethnos.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share