Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη και αποτροπιασμός: Απήγαγε, βίασε, και έσπασε το κρανίο ενός τρίχρονου κοριτσιού!

Απίστευτη κτηνωδία!

14 Νοεμβρίου 2018 07:46
Φρίκη και αποτροπιασμός: Απήγαγε, βίασε, και έσπασε το κρανίο ενός τρίχρονου κοριτσιού!

Δεν έχουν τέλος οι σοκαριστικές και κτηνώδεις υποθέσεις βιασμών μικρών κοριτσιών στην Ινδία, με τελευταίο κρούσμα να είναι ένα κορίτσι ηλικίας μόλις τριών ετών, το οποίο είχε απαχθεί, βιαστεί, βασανιστεί και στη συνέχεια είχε βάναυσα δολοφονηθεί.

Το κορίτσι, το οποίο δεν έχει ταυτοποιηθεί, εξαφανίστηκε την Κυριακή ενώ έπαιζε με φίλους έξω από τα σπίτια τους σε ένα προάστιο του Δελχί. Το πτώμα της ανακαλύφθηκε την επόμενη μέρα μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο κατάστημα μόλις 300 μέτρα από όπου εξαφανίστηκε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τετάρτη 14 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο

Η αστυνομία δήλωσε στους Hindustan Times ότι το κορίτσι βρέθηκε σε μια πισίνα αίματος με μώλωπες στους ώμους, τη μέση, το στήθος και την πλάτη, υποδεικνύοντας ότι είχε βασανιστεί. Είχε βιαστεί, μεταξύ άλλων και με ένα ξύλινου αντικείμενο, και υπέστη σοβαρές εσωτερικές βλάβες.

Οι γιατροί λένε ότι αναγκάστηκε να υπομείνει το μαρτύριο το οποίο έληξε με ένα χτύπημα στο κεφάλι την με τούβλο, που της έσπασε το κρανίο.

Οι αξιωματικοί κυνηγούν τώρα έναν 20χρονο εργάτη που ονομάζεται Sunil Kumar, ο οποίος έκανε τακτικές επισκέψεις στη μητέρα του στην πόλη, που πιστεύεται ότι είναι υπεύθυνος.

Οι συγγενείς του παιδιού έμαθαν ότι είχε εξαφανιστεί την Κυριακή αφού οι φίλοι της είπαν ότι έφυγε με έναν ξένο που υποσχέθηκε να της αγοράσει σοκολάτα. Δεν κάλεσαν αμέσως την αστυνομία και αντ 'αυτού προσπάθησαν να την βρουν οι ίδιοι. Οι συγγενείς τελικά την βρήκαν στο κατάστημα το επόμενο πρωί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 14 Νοεμβρίου;

Τέσσερα τούβλα είχαν συσσωρευτεί πάνω από το σώμα της και μια πλαστική τσάντα τοποθετήθηκε πάνω από το κεφάλι της για να προσπαθήσει να κρύψει το πτώμα. Το παιδί ήταν γυμνό και τα ρούχα της βρίσκονταν κοντά στο σώμα της.

Στην Ινδία ο βιασμός ενηλίκου τιμωρείται με ποινή κάθειρξης 20 ετών ενώ στις αρχές του 2018 εγκρίθηκε νόμος που προβλέπει θανατική ποινή για βιαστές παιδιών κάτω των 12 ετών.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share