Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δώρα Ζέμπερη: Το επεισόδιο στο νεκροταφείο, μετά την δολοφονία της, που δεν γνώριζε κανείς!

Αποκαλύψεις που κόβουν την ανάσα!

7 Νοεμβρίου 2018 11:56
Δώρα Ζέμπερη: Το επεισόδιο στο νεκροταφείο, μετά την δολοφονία της, που δεν γνώριζε κανείς!

Στις δικαστικές αίθουσες θα λυθεί όπως φαίνεται η αντιδικία που ξέσπασε μεταξύ του ιερέα του Β’ Νεκροταφείου Αθηνών, όπου βρέθηκε νεκρή η εφοριακός Δώρα Ζέμπερη και της μητέρας της άτυχης κοπέλας.

Αφορμή στάθηκε ένα θερμό επεισόδιο μεταξύ των δύο πλευρών στην τελετή του εννεάμηνου μνημόσυνου της Δώρας στις 17 Ιουνίου, όπου η μητέρα της 33χρονης τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι και τον αυχένα.

Οι δυο πλευρές αλληλομηνύθηκαν για σωματική βλάβη και εξύβριση και το δικαστήριο αναμένεται να γίνει μέσα στο Νοέμβριο.

Ωστόσο η μητέρα και η αδελφή της Δώρας κατέθεσαν και αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που συζητήθηκαν σήμερα, Τετάρτη (07/11/2018) κατά του ιερέα, ζητώντας να μην τους πλησιάζει όταν επισκέπτονται τον τάφο της Δώρας, αλλά και να μην βγει ξανά στα κανάλια για την υπόθεση αυτή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη: Βίασαν και δολοφόνησαν 15χρονη ενώ πήγαινε στο σχολείο!

Ως… απάντηση και ο ιερέας έχει καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, ζητώντας να μην τον ενοχλεί η οικογένεια της Δώρας.

Τι υποστηρίζει η οικογένεια της Δώρας
Η οικογένεια της Δώρας υποστηρίζει ότι ο παπάς μετά το θάνατο της εφοριακού είχε πάντα μία επιθετική συμπεριφορά απέναντί τους και ότι την ημέρα εκείνη επιτέθηκε στη μητέρα της Δώρας με μία ομπρέλα, βρίζοντας την ίδια και τα παιδιά της.

Κατά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων κατέθεσε μια φίλη της πλευράς Ζέμπερη, η οποία περιέγραψε τον ιερέα ως εμμονικό με τη Δώρα, καθώς στέκεται συχνά πάνω από τον τάφο της.

Αναφορικά με το επεισόδιο στο μνημόσυνο, υποστήριξε ότι «ο ιερέας της επιτέθηκε με ομπρέλα και την τραυμάτισε σε πολλά σημεία».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αστρολογικές προβλέψεις (07/11) από την Λίτσα Πατέρα: Πονοκέφαλος για 3 ζώδια!

Ανέφερε ακόμη ότι ο ιερέας βγαίνει στα κανάλια και με τα λεγόμενά του θίγει την οικογένεια και τη μνήμη της νεκρής. «Στα μέσα ενημέρωσης αναφερόταν στη θανούσα. Έλεγε ότι της έκανε υποδείξεις να πάει σε γιατρό γιατί έχει ψυχολογικά προβλήματα. Η οικογένεια θεωρεί ότι θίγεται από αυτές τις δηλώσεις»

Τι δηλώνει η πλευρά του ιερέα

Από την πλευρά του ιερέα κατέθεσε ένας μάρτυρας, που είναι από επόπτης στο Δήμο: «Τη μέρα εκείνη ήμουν στο ναό γιατί είχαμε μνημόσυνα. Ήρθαν μητέρα και κόρη και με ρώτησαν πού είναι ο παπάς. Κάποια στιγμή βλέπω τον ιερέα να τρέχει κι εκείνες από πίσω, τη στιγμή που ξεκινούσε το μνημόσυνο. Τον κυνηγούσαν και του φώναζαν διάφορα… »δολοφόνε» και τέτοια. Ο κόσμος μέσα στο ναό προσπαθούσε να ηρεμήσει τις γυναίκες. Εκείνος μπήκε στο ιερό και μπήκε και μια από αυτές. Η μητέρα δηλαδή του επιτέθηκε, του δάγκωσε το δάχτυλο και του τραβούσε τα γενιά» περιέγραψε.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share