Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φρίκη: 10χρονο κοριτσάκι βιάστηκε από τον αδελφό του και γέννησε ένα αγοράκι!

Σοκαριστικές αποκαλύψεις!

6 Νοεμβρίου 2018 15:13
Φρίκη: 10χρονο κοριτσάκι βιάστηκε από τον αδελφό του και γέννησε ένα αγοράκι!

Θύμα βιασμού από τον ίδιο του τον αδελφό έπεσε ένα δεκάχρονο κοριτσάκι στην Κολομβία, με αποτέλεσμα να μείνει έγκυος και να γεννήσει ένα υγιέστατο αγοράκι.

Σύμφωνα με τις αρχές της Κολομβίας, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης Φλορένσια με έντονους πόνους στην κοιλιά. Οι γιατροί έμειναν έκπληκτοι όταν κατάλαβαν ότι το παιδί ήταν σε κατάσταση τοκετού και έφεραν το μωράκι στον κόσμο με καισαρική τομή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ου φονεύσεις: Ο Πάνος Κοκκινόπουλος έκανε την υπόθεση Βαγγέλη Γιακουμάκη επεισόδιο και καθήλωσε τους τηλεθεατές! (photos+video)

Το κοριτσάκι, η ταυτότητα του οποίου δεν έγινε γνωστή, έμενε με τους γονείς και τα αδέλφια της στην πόλη Πουέρτο Λεκιθάμο στη νοτιοδυτική Κολομβία. Πριν από εννέα μήνες η δεκάχρονη έπεσε θύμα βιασμού από τον μεγαλύτερο αδελφό της και έμεινε έγκυος.

Σύμφωνα με τους γιατρούς τόσο το κορίτσι όσο και το μωρό της είναι καλά στην υγεία τους, ενώ οι γονείς του δεν θέλουν να καταγγείλουν τον γιο τους στην αστυνομία. Ωστόσο οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share