Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Γιάννης Μακρής: Ο κουμπάρος του Νίκου Ευαγγελάτου στα πλοκάμια του κυκλώματος! Δάγκωσαν μέχρι και γνωστό ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ!

Αποκαλύψεις κόλαφος!

2 Νοεμβρίου 2018 12:30
Γιάννης Μακρής: Ο κουμπάρος του Νίκου Ευαγγελάτου στα πλοκάμια του κυκλώματος! Δάγκωσαν μέχρι και γνωστό ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ!

Ένα δημοσίευμα κόλαφος της εφημερίδας Μακελειό μας έκανε εντύπωση και σας το μεταφέρουμε απόψε με κάθε επιφύλαξη!

Πως συνδέεται ο Γιάννης Μακρής, που δολοφονήθηκε στην Βούλα, με τον Νίκο Ευαγγελάτο και τον δικηγόρο γνωστού ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ;

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ από το makeleio.gr:

Η εταιρεία My Services δεν είναι υπόθεση μιας start up. Είχε ιδρυθεί εδώ και καιρό και μέχρι πολύ πρόσφατα στο μετοχολόγιο με ποσοστό 20% συμμετείχε και ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Άρης Σπηλιωτόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο: Εμφανίστηκε ο Άγιος Παΐσιος σε φωτογραφία από την πυρκαγιά στο Μάτι!

Για κάποιους λόγους οι κύριοι μέτοχοι τον απομάκρυναν-κατά τα λεγόμενά του- και τον έθεσαν εκτός εταιρείας. Τα περί εταιρείας τα έχουμε αναλύσει εδώ

Πάμε τώρα να δούμε τι κρύβεται από πίσω-σε ένα μέρος του παρασκηνίου- και τι λένε καλά πληροφορημένες πηγές του «ΜΑΚΕΛΕΙΟ»:

Μέσα στην εν λόγω εταιρεία φαινόντουσαν λοιπόν κάποια ονόματα. Σύμφωνα με πηγές, συνεργαζόμενος με τον δολοφονηθέντα Γιάννη Μακρή ήταν και διαφορετική διαφημιστική εταιρεία με έδρα την Καλλιρόης στην οποία φέρεται να συμμετείχε και ο κουμπάρος του Νίκου Ευαγγελάτου, γνωστός στο χώρο της διαφήμισης, Μάκης Στεργιάτος. Ο τελευταίος μαζί με κάποιους από τους συνεργαζόμενους της εταιρείας, έκαναν δουλειές στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τάζανε λαγούς με πετραχήλια. Μέχρι και για χρυσό, λέγανε μερικοί ότι μπορούνε να διαχειριστούνε ενώ ολα ήταν παραμύθια και φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός στον ΣΚΑΙ: Αποφασισμένοι για το λουκέτο!

Πληροφορίες λοιπόν κάνουν λόγο ότι ο Σεργιάτος ήταν «νταλαβεριτζής»… Ο Γιάννης Μακρής σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φέρεται να διέδιδε ότι είχε σε συγκεκριμένες αποθήκες στην Αθήνα, σφραγισμένες παλλέτες με νομίσματα, κυρίως δηνάρια, τα οποία έλεγε ότι τα εμπορευόταν σε πελάτες κυρίως στην Ελβετία. Είχε στήσει όπως λένε ένα κανονικό «ριχτάδικο» και είχε δαγκώσει κόσμο και κοσμάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σπίτι στη Βούλα που έμενε με τη σύζυγό του είναι αξίας 500.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 80.000 από αυτά που είχαν δοθεί για την αγορά, τα είχε βρει από δικηγόρο γνωστού ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

Πηγή: makeleio.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share