Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Έγκλημα στην Βούλα: Νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία! (video)

Όσα ακούστηκαν μέσα από την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

1 Νοεμβρίου 2018 12:34
Έγκλημα στην Βούλα:  Νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία! (video)

Μια απίστευτη δολοφονία έγινε χθες το βράδυ στην Βούλα.

Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας, 46 ετών και σύζυγος γνωστού μοντέλου, που μάλιστα αυτό τον καιρό έχει και τηλεοπτική παρουσία είναι το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης στο Πανόραμα Βούλας!

Ο 46χρονος δέχθηκε τουλάχιστον τέσσερις σφαίρες στο θώρακα πιθανότατα από εννιάρι πιστόλι. Ο ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας ήταν μέσα στο αυτοκίνητό του, ένα smart, στην οδό Τροίας στο Πανόραμα Βούλας, όταν δέχθηκε τα φονικά πυρά.

Σήμερα, μέσα από την εκπομπή, "Αλήθειες με τη Ζήνα", ήρθαν στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία! Όπως ακούστηκε στο πλατό, όταν ο επιχειρηματίας βρισκόταν στην Αυστραλία, υπήρχε ένα συμβόλαιο θανάτου, γι αυτό και ο 46χρονος αναγκάστηκε να πάρει την οικογένειά του και να επιστρέψει στην Ελλάδα, ενώ όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, η Ελληνική Αστυνομία δεν το πιστεύει στο ότι μπορεί όλο αυτό να έγινε με οδηγίες από την Αυστραλία, λόγω της μεγάλης απόστασης!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αίσχος και ντροπή": Χαμός στο πλατό της Τατιάνας Στεφανίδου!

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος της εκπομπής, ο επιχειρηματίας, είχε μια μεγάλη οικονομική επιφάνεια στην Ελλάδα, αφού εδώ είχε μια έπαυλη, όπου μέσα βρέθηκαν πέντε αυτοκίνητα, ενώ πληροφορίες λένε πως μαζί με ονόματα της κοσμικής Αθήνας, γνωστά ονόματα είχε δημιουργήσει εταιρεία με ηλεκτρονικό τζόγο.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share