Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το σκοτεινό παρελθόν του Γιάννη Μακρή: Ο χλιδάτος γάμος στην Μύκονο και οι καταθέσεις φωτιά! Η εμπλοκή του σε υπόθεση...

Το πληρωμένο «πιστόλι»!

1 Νοεμβρίου 2018 10:50
Το σκοτεινό παρελθόν του Γιάννη Μακρή: Ο χλιδάτος γάμος στην Μύκονο και οι καταθέσεις φωτιά! Η εμπλοκή του σε υπόθεση...

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛΑΣ, το βράδυ της Τετάρτης, καθώς εκτέλεσαν έναν 46χρονο Ελληνοαυστραλό, μέσα στο αυτοκίνητό του στο Πανόραμα Βούλας!

Το πληρωμένο «πιστόλι», που παραφύλαγε στο σκοτάδι, πλησιάζει από τη δεξιά πλευρά, στο παράθυρο του συνοδηγού και πριν ο γεροδεμένος επιχειρηματίας με το προσωνύμιο «Αυστραλός» που καθόταν στο τιμόνι, καταφέρει να αντιδράσει, πιέζει τέσσερις φορές τη σκανδάλη από το εννιάρι όπλο.

Οι σφαίρες που καρφώνονται στο θώρακα του «παίρνουν» ακαριαία τη ζωή. Για τους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, η εν ψυχρώ εκτέλεση του 46χρονου, αποτελεί έναν προκλητικά μυστηριώδη γρίφο που όμως όπως χαρακτηριστικά λένε θα πάρει καιρό για να λυθεί. Γιατί ο άνδρας, σύζυγος γνωστού μοντέλου με συμμετοχή σε fashion reality, πατέρας δυο ανήλικων παιδιών φέρεται να είχε ένα σκοτεινό παρελθόν στην Αυστραλία που τον ακολούθησε μέχρι την Αθήνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλείεται να το γνώριζες: Γιατί σβήνουμε κεριά στα γενέθλια;

Το ποινικό παρελθόν, η εταιρεία security και ο γάμος της χλιδής στη Μύκονο

Όταν οι αστυνομικοί «χτύπησαν» τα στοιχεία του Smart μέσα στο οποίο κείτονταν νεκρός και βουτηγμένος σε λίμνη αίματος ο 46χρονos, διαπίστωσαν πως είχαν να κάνουν με έναν παλιό γνώριμο των διεθνών αρχών.

Πληροφορίες λένε ότι ο επιχειρηματίας με καταγωγή από τη χώρα των καγκουρό, φέρεται να είχε εμπλακεί σε υποθέσεις ναρκωτικών το 2005, να του έχουν «χρεώσει» περίεργες απόπειρες δολοφονίας το 2009 αλλά και συμμετοχή σε θερμά επεισόδια που έλαβαν χώρα σε Αυστραλία, Αγγλία και Μύκονο.

Μάλιστα με αυτές τις κινηματογραφικού τύπου ιστορίες είχαν ασχοληθεί επανειλημμένως τα αυστραλιανά ΜΜΕ. Το 2010 η Daily Telegraph κάνει εκτενή αναφορά και σε ένα άγριο επεισόδιο στα VIP τραπέζια του club Paradise στη Μύκονο όπου σε event του dj Eric Morillo ο «Αυστραλός» και ένας παλιός συνέταιρος του έπαιξαν άγριο ξημέρωμα μπουνιές, σηκώνοντας το μαγαζί στο πόδι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τατιάνα Στεφανίδου: Το άγνωστο πρόβλημα υγείας του Νίκου Ευαγγελάτου που του στερεί την μεγάλη του αγάπη!

Λάτρης της χλιδής, της Μυκόνου και των εντυπωσιακών γυναικών, ο 46χρονος, φιγουράρει πριν τρία χρόνια στις στήλες των lifestyle περιοδικών που φιλοξενούν πλούσιο φωτογραφικό υλικό και λεπτομέρειες από τον γάμο του στο νησί των ανέμων.

Τις εντυπώσεις κλέβει η αγαπημένη του, μια νεαρή ψηλή γυναίκα, με πατέρα Έλληνα και μητέρα Ουκρανή που μπήκε από μικρή ηλικία στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς κατακτώντας τον ένα μετά τον άλλο τους τίτλους σε καλλιστεία και διεθνείς διαγωνισμούς όπως Miss παγκόσμιος τουρισμός 2003 και Miss Top Model International 2003.

Πηγή: makeleio.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share