Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ: Βιάστηκε 18χρονη από 7 μετανάστες!

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

30 Οκτωβρίου 2018 13:44
Σοκ: Βιάστηκε 18χρονη από 7 μετανάστες!

Επεισόδια σημάδεψαν τις χθεσινές διαδηλώσεις στο Φράιμπουργκ, που πραγματοποιήθηκαν στον απόηχο του φρικτού βιασμού μιας 18χρονης κοπέλας από εφτά Σύρους πρόσφυγες και ένα Γερμανό, ένα έγκλημα που έχει συγκλονίσει την διεθνή κοινή γνώμη.

Ο ομαδικός βιασμός της νεαρής κοπέλας επί τέσσερις ώρες, έξω από κέντρο διασκέδασης, αφού ένας από τους δράστες τής χορήγησε χάπι Ecstasy για να χάσει τον έλεγχο του σώματός της, έχει σοκάρει τους Γερμανούς πολίτες από όλους τους πολιτικούς χώρους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρισμός Λάουρα - Μουρούτσου: Η πρώτη φωτογραφία του Μιχάλη στην αγκαλιά άλλης γυναίκας!

Εχθές, περίπου 500 υποστηρικτές της ακροδεξιάς παράταξης Εναλλακτική για τη Γερμανία, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του κόμματός τους, και συμμετείχαν σε πορεία στο κέντρο της πόλης, διαμαρτυρόμενοι «για τα εγκλήματα που διαπράττουν μετανάστες» και ζητώντας αυστηρότερους ελέγχους για τους αιτούντες άσυλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεφτίλισε καλεσμένο της on air η Τατιάνα Στεφανίδου: Η απαράδεκτη κίνηση της παρουσιάστριας!

Το κάλεσμα του ακροδεξιού κόμματος είχε ως αποτέλεσμα να διοργανωθεί στο ίδιο σημείο αντιδιαδήλωση, στην οποία συμμετείχαν περίπου 1.500 άτομα, φωνάζοντας συνθήματα κατά του AfD και κατηγορώντας το για «ρητορική μίσους».

Σύντομα τα πνεύματα οξύνθηκαν, και οι διαδηλωτές (που περιλάμβαναν μέλη αναρχικών ομάδων) συγκρούστηκαν με αστυνομικούς και μέλη του AfD.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share