Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020

Η μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση Λαγούδη: Είναι όλα ψέματα για τον γιατρό!

Αποκάλυψη φωτιά!

18 Οκτωβρίου 2018 10:25
Η μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση Λαγούδη: Είναι όλα ψέματα για τον γιατρό!

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση Λαγούδη. «Ποτέ δεν δανείστηκα χρήματα από την Ειρήνη» λέει ο γιατρός.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Star, ο γιατρός μόλις πληροφορήθηκε ότι λείπουν χρήματα από τους λογαριασμούς της τραγικής μητέρας πήγε μόνος του στον εισαγγελέα Αγρινίου και κατέθεσε όλους τους τραπεζικούς του λογαριασμούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικές ώρες για κορυφαίο Έλληνα ηθοποιό: Το υγρό στο πνεύμονα και η μάχη για την ζωή!

Προέκυψε ότι είχαν μόνο μια οικονομική συνδιαλλαγή. Την αγορά από την Ειρήνη Λαγούδη του χρυσαφί αυτοκινήτου μέσα στο οποίο, τραγική ειρωνεία, βρέθηκε νεκρή.

Υποστήριξε ότι ποτέ δεν δανείστηκε χρήματα από εκείνη. Επιμένει ότι δεν έχει σχέση με τη δολοφονία της. Να θυμίσουμε ότι εκείνη την ημέρα έχει άλλοθι, καθώς βρισκόταν εκτός Αγρινίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλιμόνου - Βαρδινογιάννης: Χοντρό επεισόδιο και... ξύλο στα δικαστήρια! Η κίνηση της Τζίνας που προκάλεσε την οργή του...

Αν η Ειρήνη Λαγούδη είχε δανείσει χρήματα θα φανεί στην άρση του τραπεζικού απορρήτου των λογαριασμών της.

Η ανακρίτρια δεν έχει καλέσει ακόμα τον γιατρό. Όσοι γνωρίζουν την υπόθεση πιστεύουν ότι πρώτα θα διαβάσει τη δικογραφία και δεν αποκλείεται να έχουμε νέο κύκλο καταθέσεων, κάτι που όπως καταλαβαίνετε θα είναι χρονοβόρο.

Η ποινική δίωξη πάντως που άσκησε ο εισαγγελέας άνοιξε τον δρόμο.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share