Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020

Αυτός είναι ο δολοφονός της Ειρήνης Λαγούδη: Αποκαλύψεις "φωτιά" από την Κουτσελίνη! (video)

Ραγδαίες εξελίξεις!

15 Οκτωβρίου 2018 14:51
Αυτός είναι ο δολοφονός της Ειρήνης Λαγούδη: Αποκαλύψεις

Το προφίλ του φερόμενου ως δολοφόνου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη έφερε στο φως η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όπως σκιαγραφείται στο πόρισμα του Ανδριανού Γκουρμπάτση, ο οποίος από την αρχή είχε κάνει λόγο για σκηνοθετημένη αυτοκτονία.

Σύμφωνα λοιπόν με τον ίδιο, ο δολοφόνος της Ειρήνης Λαγούδη είναι άτομο ψυχικά και πνευματικά υγιές.

Ο τρόπος , ο χρόνος και οι συνθήκες δράσης παραπέμπουν σε δράστη με χαρακτηριστικά που προσομοιάζουν σε «οργανωμένο εμπρηστή» (εγωκεντρικός, μεθοδικός, πονηρός, πανούργος, έχει σχέδιο οργάνωσης, προετοιμάζει το άλλοθί του, πιστεύει ότι δύσκολα θα συλληφθεί).

Είναι οργανωτικός και μεθοδικός. Προσχεδίασε, οργάνωσε και εκτέλεσε την πράξη με τρόπο άρτιο και επαγγελματικό, είναι καλός γνώστης του μηχανισμού λειτουργίας της καύσης, στόχευε να μην υπάρξει πλήρης καύση, προκειμένου να οδηγηθούν οι αρχές σε λανθασμένες εκτιμήσεις περί αυτοχειρίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρύ πένθος: Πέθανε κορυφαίος ποδοσφαιριστής!

Η επιλογή του τόπου δράσης έγινε από τον φερόμενο δράστη με δύο κριτήρια: πρώτον την πειστικότητα του θύματος για την επιλογή της συγκεκριμένης περιοχής και δεύτερον την προστασία του ιδίου τόσο κατά την τέλεση της πράξης όσο και κατά τη διαφυγή του από τον τόπο του εγκλήματος.

Οι λόγοι που τον ώθησαν στο έγκλημα είναι προσωπικοί, οικονομικοί και λόγοι εκδίκησης.

Την σκότωσαν για οικονομικούς λόγους
Η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη είναι πεπεισμένη ότι η γυναίκα δολοφονήθηκε κυρίως για οικονομικούς λόγους.

Ο αδελφός της, μιλώντας την Κυριακή στη Real δήλωσε ότι πριν από μήνες είχε πουλήσει κάποια κτήματα, όμως στους τραπεζικούς της λογαριασμούς δεν βρέθηκε το ακριβές αντίκρισμα της πώλησης που φτάνει μέχρι και τα 100.000 ευρώ.

Μάλιστα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο δικηγόρος της οικογένειας Λαγούδη, Γ. Καλογρίδης αποκάλυψε ένα νέο στοιχείο, που οδηγεί τις υποψίες για το πού μπορεί να δόθηκαν τα χρήματα αυτά σε συγκεκριμένο πρόσωπο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το καλύτερο αφεντικό με διαφορά ο Σκλαβενίτης: Τι απίστευτο έκανε με τον μισθό των υπαλλήλων του!

Όπως είπε, τα στόματα έχουν ανοίξει στο Αγρίνιο. Οι κάτοικοι της πόλης ανέφεραν στον δικηγόρο ότι λίγο καιρό πριν από τη δολοφονία της Ειρήνης, ο άνθρωπος, εναντίον του οποίου ο εισαγγελέας φέρεται να άσκησε προσωποποιημένη δίωξη ως φυσικό αυτουργό, έκανε μια ριζική ανακαίνιση του επαγγελματικού του χώρου, η οποία φαινόταν να είχε στοιχίσει πάρα πολλά χρήματα.

Πηγή: star.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share