Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Στο έλεος των συμμοριών η Κυψέλη! (video)

Βίντεο-ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας!

11 Οκτωβρίου 2018 08:50
Στο έλεος των συμμοριών η Κυψέλη! (video)

Καθημερινά καταγράφονται κλοπές, διαρρήξεις και ληστείες σε γειτονιές της Αθήνας.

Βίντεο-ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας καταγράφει την επίθεση ενός άνδρα εναντίον μίας γυναίκας το πρωί της περασμένης Κυριακής στην Κυψέλη. Όπως φαίνεται στα πλάνα ο δράστης της άρπαξε με τη βία την τσάντα και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Στο ίδιο σημείο πριν από ένα μήνα, η κάμερα είχε καταγράψει τη δράση συμμορίας αλλοδαπών διαρρηκτών που εισέβαλαν σε σπίτια ηλικιωμένων. Θύμα τους έπεσε μία 83χρονη γυναίκα που μένει στην οδό Κρόνου.

Λίγη ώρα μετά την εισβολή στο σπίτι της 83χρονης, κάμερα ασφαλείας καταγράφει δύο διαρρήκτες να έχουν βγει από άλλο διαμέρισμα με τα κλοπιμαία στα χέρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανελλαδικές Εξετάσεις 2018: Τα αποτελέσματα των υποψηφίων από τις περιοχές που "χτυπήθηκαν" από τις καταστροφές!

Πολλοί κάτοικοι της Κυψέλης έχουν αναγκαστεί να βάλουν κάμερες ασφαλείας στις εισόδους των πολυκατοικιών, για να αποτρέπουν τη δράση των κακοποιών.

Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι και επαγγελματίες της Κυψέλης "δούρειος ίππος" των εισβολέων στα σπίτια αποτελούν οι αλλοδαπές οικιακοί βοηθοί.

Δείτε το βίντεο από το STAR κάτω από τις διαφημίσεις του Athensmagazine.gr:

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share