Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη βόμβα: Ποια δολοφονία που ερευνούσε η Αγγελική Νικολούλη μπήκε στο αρχείο;

Ανατροπή δεδομένων! Το έγκλημα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο!

9 Οκτωβρίου 2018 16:10
Αποκάλυψη βόμβα: Ποια δολοφονία που ερευνούσε η Αγγελική Νικολούλη μπήκε στο αρχείο;

Στο αρχείο τέθηκε από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου η υπόθεση της όμορφης σεφ που έχασε τη ζωή της στη Σκιάθο τον Σεπτέμβριο του 2015.

Η δικαστική αρχή έκρινε πως από τη μελέτη της δικογραφίας δεν προέκυψε εμπλοκή προσώπου στην υπόθεση για αδίκημα που να υποκρύπτει δόλο σε βάρος της Σόνιας Αρμακόλα 39 χρόνων.

Στο «Τούνελ» είχαν βρεθεί οι συγγενείς της που από την πρώτη στιγμή υποστήριζαν πως η άτυχη κοπέλα δεν είχε πέσει θύμα τροχαίου ατυχήματος. Η γνωμάτευση του τεχνικού συμβούλου που διόρισαν, απέδιδε τον σοβαρό τραυματισμό της Σόνιας στο κεφάλι από χτύπημα με θλον όργανο και όχι από πτώση σε οδόστρωμα. Για το λόγο αυτό η οικογένεια είχε καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστων για τη δολοφονία της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκλαβενίτης: Το προϊόν που έβαλε στα ράφια του και τον απογείωσε σε πωλήσεις!

Στις 29 Οκτωβρίου ο Σύρος οδηγός της μοτοσικλέτας, στην οποία ήταν συνεπιβάτης η άτυχη γυναίκα, παραπέμπεται στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου με την κατηγορία του θανάτου εξ αμελείας. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο στερούταν αδείας ικανότητας οδηγού. Το δίκυκλο έπεσε σε λακκούβα, ο οδηγός δεν μπόρεσε να την αποφύγει με ελιγμό, εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε. Η Σόνια που έπεσε στο οδόστρωμα, υπέστη βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και άφησε την τελευταία της πνοή στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Βόλου μετά από οκτώ ημέρες νοσηλείας.

«Εμείς ως οικογένεια θα επιμείνουμε. Περιμένουμε να ολοκληρωθεί η έρευνα του ιδιωτικού ερευνητή που έχουμε διορίσει και πιστεύουμε πως θα υπάρξουν ανατροπές» δήλωσε στο «Τούνελ» συγγενής της άτυχης κοπέλας.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share