Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αποκαλύψεις σοκ για τον γιατρό που κατηγορείται ως δολοφόνος της Λαγούδη! Τι φωνάζει;

Τι δηλώνει ο γιατρός για τις εξελίξεις;

9 Οκτωβρίου 2018 10:48
Αποκαλύψεις σοκ για τον γιατρό που κατηγορείται ως δολοφόνος της Λαγούδη! Τι φωνάζει;

Ποιες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση Λαγούδη;

Το πρώτο διάστημα μετά τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη τα κουτσομπολιά γύρω από το πρόσωπο του γιατρού διαδέχονται το ένα μετά το άλλο: «Δεν έχω καμία ανάμειξη. Είμαι καθαρός.

Η κατάσταση είναι δύσκολη για όλους. Έχουν ειπωθεί ακρότητες. Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω σε όλα αυτά. Δεν έχω ορίσει δικηγόρο γιατί δεν υπάρχει λόγος. Εγώ είμαι εδώ, στο ιατρείο μου. Είμαι καθαρός και δεν έχω καμία εμπλοκή». Αυτά ήταν τα λόγια του γιατρού σε καταθέσεις, δηλώσεις, φίλους και γνωστούς, από την πρώτη κιόλας στιγμή της μακάβριας ανακάλυψης. Αυτό μαρτυρούσε και η στάση ζωής που ακολούθησε ο ίδιος αμέσως μετά το τραγικό γεγονός. «Ο Ν.Γ. δεν έδειχνε ότι έχει κάποιον λόγο για να ανησυχεί ή να φοβάται για κάτι», λέει πρόσωπο που γνωρίζει τον γιατρό και συνεχίζει: «Μετά το φοβερό περιστατικό με τη Ρηνούλα συνέχισε κανονικά τη ζωή του - πήγαινε στη δουλειά του, έβλεπε ασθενείς, έβγαινε στην πόλη, δεν έφερε επάνω του το παραμικρό ίχνος ενοχής. Η μοναδική του ενοχή έγκειτο ενδεχομένως στη σύναψη αυτής της σχέσης...».

Τον Δεκέμβριο του 2017 η σχέση της Ειρήνης Λαγούδη με τον Ν.Γ. περνάει μία μεγάλη κρίση. Βρίσκονται οι δυο τους στην Αθήνα, η σύζυγός του πληροφορείται τα πάντα για τη σχέση τους και ο γιατρός λέει στη Ρηνούλα ότι πρέπει να χωρίσουν. Εκείνος κατευθύνεται προς το πατρικό του στο Αγρίνιο και εκείνη προς το σπίτι της στην Κατοχή. Το Σάββατο 6 Ιανουαρίου ωστόσο τα ίχνη της γυναίκας χάνονται μυστηριωδώς. Γύρω στις 11.30 το βράδυ της ίδιας ημέρας ο αδελφός της στέλνει μήνυμα στον γιατρό ρωτώντας τον: «Είσαι με την αδελφή μου; Γιατί την ψάχνω!» . Ο γιατρός τού τηλεφωνεί λέγοντάς του ότι η τελευταία φορά που είδε τη Ρηνούλα ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο φόβος τρυπώνει μέσα στην ψυχή του κ. Λαγούδη, για να μεταμορφωθεί σε θρήνο το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Ιανουαρίου όταν μέσα σε ένα σχεδόν καμένο αυτοκίνητο, στη λίμνη Τριχωνίδας, ανακαλύπτεται ένα πτώμα γυναίκας. Το πτώμα της Ρηνούλας...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ; Αστρολογικές προβλέψεις (09/10) από την Λίτσα Πατέρα! "Πονοκέφαλος" για 6 ζώδια!

Είναι καλοκαίρι του 2014 όταν η σχέση της Ειρήνης Λαγούδη με τον παντρεμένο γιατρό Ν.Γ. μετατρέπεται σε κοινό μυστικό ανάμεσα στους κατοίκους του χωριού της αλλά και της ευρύτερης περιοχής. 'Ολοι γνωρίζουν ότι η Ρηνούλα σε τακτά χρονικά διαστήματα αφήνει το αυτοκίνητό της σε συγκεκριμένο σημείο της περιοχής, επιβιβάζεται σε εκείνο του γιατρού και ταξιδεύει στον νέο μεγάλο της έρωτα - κάποιοι ισχυρίζονται ότι μαζί με τον έρωτά της ο γιατρός αποσπά από τη γυναίκα και γενναία χρηματικά ποσά, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που ψιθυρίζουν ότι ο έρωτας αυτός μετρά πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από εκείνο που οι πολλοί γνωρίζουν. Στο σπίτι ξεσπάει καβγάς. Οι δικοί της επιμένουν να διακόψει αυτή τη σχέση, της λένε ότι αν δεν το κάνει θα είναι η καταστροφή της. Δεν τους ακούει!

Στη δημοσιότητα το έγγραφο που αποδείκνυε την εξελισσόμενη ποινική διαδικασία σε βάρος του συγκεκριμένου προσώπου. Γιατρού και φίλου της Λαγούδη...

Ειδικότερα, σύμφωνα με πιστοποιητικό του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, η ποινική διαδικασία σε βάρος του γιατρού - το όνομα του οποίου αναφέρεται στο έγγραφο- αφορά τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία, απόπειρα εμπρησμού κατά συναυτουργία (συμμορία) και ηθική αυτουργία στις παραπάνω πράξεις ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τις επόμενες ημέρες ο Ν.Γ. θα κληθεί για εξηγήσεις στο πλαίσιο της εξελισσόμενης διαδικασίας: «Από την ώρα που είδε το φως της δημοσιότητας το έγγραφο αυτό επικρατεί στα μέρη μας ένας πανικός», λέει γνωστός δημοσιογράφος από την περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας και συνεχίζει: «Παντού υπάρχουν «πηγαδάκια» στα οποία συζητείται το θέμα του γιατρού με συγκλονιστικές λεπτομέρειες. Ακόμη και οι πιο δύσπιστοι έχουν πλέον πειστεί ότι η Ειρήνη δεν αυτοκτόνησε αλλά έπεσε θύμα μιας καλά οργανωμένης δολοφονίας. Από εδώ και στο εξής η υπόθεση θα λάβει συγκλονιστικές διαστάσεις. Θα είμαστε εδώ για να τις παρακολουθούμε λεπτό προς λεπτό…»

«Είμαι καθαρός. Δεν έχω καμία εμπλοκή»

Είναι καλοκαίρι του 2014 όταν η σχέση της Ειρήνης Λαγούδη με τον παντρεμένο γιατρό Ν.Γ. μετατρέπεται σε κοινό μυστικό ανάμεσα στους κατοίκους του χωριού της αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Ολοι γνωρίζουν ότι η Ρηνούλα σε τακτά χρονικά διαστήματα αφήνει το αυτοκίνητό της σε συγκεκριμένο σημείο της περιοχής, επιβιβάζεται σε εκείνο του γιατρού και ταξιδεύει στον νέο μεγάλο της έρωτα - κάποιοι ισχυρίζονται ότι μαζί με τον έρωτά της ο γιατρός αποσπά από τη γυναίκα και γενναία χρηματικά ποσά, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που ψιθυρίζουν ότι ο έρωτας αυτός μετρά πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από εκείνο που οι πολλοί γνωρίζουν. Στο σπίτι ξεσπάει καβγάς. Οι δικοί της επιμένουν να διακόψει αυτή τη σχέση, της λένε ότι αν δεν το κάνει θα είναι η καταστροφή της. Δεν τους ακούει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στον ΑΝΤ1: Κορυφαίο όνομα φεύγει και πάει στο Epsilon! Το μεγάλο λάθος!

Τι λέει ο Γιατρός με νέα δήλωση...

Για «κανιβαλισμό» στο πρόσωπό του αλλά και για ψευδή και ανυπόστατα δημοσιεύματα, έκανε λόγο ο γιατρός, ο οποίος «έσπασε» τη σιωπή μου μέσω του δικηγόρου του, Στράτου Καράτσαλου. Με δήλωσή του στο agriniopress.gr, ο γιατρός τόνισε ότι δεν έχει ασκηθεί στο όνομά του καμία προσωποποιημένη κατηγορία, στην υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη.

Όπως λέει μεταξύ άλλων, «τις τελευταίες μέρες διοχετεύθηκαν στην κοινή γνώμη δημοσιεύματα, ως σαν να στήθηκαν λαϊκά δικαστήρια, τα οποία όχι μόνο με έκριναν ένοχο αλλά και με καταδίκασαν κιόλας, προκειμένου να προκαταλάβουν απόψεις και αποφάσεις» και σημειώνει ότι τον λόγο πλέον θα έχει η Δικαιοσύνη.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Όσον αφορά τα λεγόμενα και γραφόμενα των τελευταίων ημερών, μέσω συγκεκριμένων ΜΜΕ, τα οποία με καθιστούν ένοχο έχω να δηλώσω ότι: Είναι ψευδή και ανυπόστατα. Ουδεμία προσωποποιημένη κατηγορία έχει ασκηθεί στο όνομά μου. Επιφυλάσσομαι φυσικά παντός νομίμου δικαιώματός μου καθόσον τις τελευταίες μέρες διοχετεύθηκαν στην κοινή γνώμη δημοσιεύματα, ως σαν να στήθηκαν λαϊκά δικαστήρια, τα οποία όχι μόνο με έκριναν ένοχο αλλά και με καταδίκασαν κιόλας, προκειμένου να προκαταλάβουν απόψεις και αποφάσεις. Ο κανιβαλισμός στο πρόσωπό μου πρέπει να σταματήσει και τον λόγο πλέον θα έχει η δικαιοσύνη».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share