Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Φρίκη: Σοκαριστική εικόνα δολοφονημένου Σύρου με το κινητό σφηνωμένο στο στόμα!

Φρίκη και αποτροπιασμός!

4 Οκτωβρίου 2018 14:04
Φρίκη: Σοκαριστική εικόνα δολοφονημένου Σύρου με το κινητό σφηνωμένο στο στόμα!

Κίνδυνος για αιματηρά αντίποινα μετά την άγρια συμπλοκή που οδήγησε στη δολοφονία ενός Σύρου από Αφγανό!

Οι αστυνομικοί εκφράζουν φόβους για επικείμενη αιματηρή βεντέτα στο hot spot της Μαλακάσας, μετά την άγρια συμπλοκή μεταξύ Σύρων και Αφγανών που στοίχισε τη ζωή σε έναν Σύρο την περασμένη Κυριακή, με κίνητρο την κυριαρχία στον καταυλισμό και κυρίως τον έλεγχο του εμπορίου ναρκωτικών, αλλά ακόμα και το συσσίτιο!

Η «Espresso» φέρνει στο φως τις συγκλονιστικές φωτογραφίες που ανάρτησε σε «κλειδωμένο» προφίλ σε social media μια από τις ομάδες που συνεπλάκησαν, στις οποίες απεικονίζεται ο νεκρός από το ξύλο Σύρος στο στόμα του οποίου οι δράστες είχαν σφηνώσει το κινητό του τηλέφωνο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τηλεθέαση: Η απόλυτη μάχη για την πρωτιά! - Τι έκαναν Σκορδά, Τσιμτσιλή, Καραβάτου, Στεφανιδου;

Σε μια από τις φωτογραφίες απεικονίζεται και ο 28χρονος Αφγανός, ο οποίος διαπιστώθηκε από την προανάκριση που διενήργησε το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής ότι πολτοποίησε στην κυριολεξία το κεφάλι του άτυχου πρόσφυγα από τη Συρία και σφήνωσε το κινητό του στο στόμα του. Ο συγκεκριμένος αλλοδαπός αναζητείται από τις Αρχές, καθώς έφυγε αμέσως από τον καταυλισμό προς άγνωστη κατεύθυνση μετά το έγκλημα, μια και γνώριζε και ο ίδιος ότι πλέον κινδύνευε και η δική του ζωή από τους φίλους του δολοφονημένου πρόσφυγα, που θα τον αναζητούσαν για να πάρουν εκδίκηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Σύρου πρόσφυγα εκτιμούν ότι η συμπλοκή έγινε με αφορμή τα παιχνίδια κυριαρχίας στο hot spot της Μαλακάσας. Δηλαδή ποιος θα έχει το πάνω χέρι, κυρίως στη διακίνηση ναρκωτικών στο εσωτερικό του καταυλισμού, αλλά και τα καλύτερα πόστα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οινούσσες: Συγκλονίζει η μαρτυρία του Έλληνα ψαροντουφεκά για το επεισόδιο με τους Τούρκους!

Ωστόσο, είναι γνωστό ότι Σύροι και Αφγανοί διατηρούν μακροχρόνια κόντρα για τις θρησκευτικές διαφορές τους, που αφορούν ακόμα και την τήρηση τον νόμων του Ραμαζανίου, την οποία έφεραν μαζί τους από τους τόπους τους. Το αιματηρό επεισόδιο ξεκίνησε όταν μια ομάδα Σύρων πέταξε έναν ζωντανό σκύλο στο κατάλυμα ενός Αφγανού, που φέρεται ότι παίζει ηγετικό ρόλο μεταξύ των συμπατριωτών του. Η κίνηση αυτή θεωρείται προσβλητική για έναν Αφγανό, με αποτέλεσμα να υπάρξει άμεση αντίδραση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σεισμός στην αγορά: Πτώχευση για πασίγνωστη αεροπορική εταιρεία!

Ετσι δόθηκε η αφορμή να προκληθεί η συμπλοκή, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 100 αλλοδαποί, που άρχισαν να ξυλοκοπούνται με ιδιαίτερη αγριότητα. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει τη ζωή του ο Σύρος πρόσφυγας, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ. για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Στη συνέχεια όλοι οι εμπλεκόμενοι οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ για να δώσουν καταθέσεις και να ληφθούν δακτυλικά αποτυπώματα, μια διαδικασία που απαιτεί πολλές ώρες, ενώ χρειάστηκαν πέντε διερμηνείς για να προχωρήσει η διαδικασία.

espressonews.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share