Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Οικογενειακή τραγωδία στο Άργος: Με άδεια κυνηγού η καραμπίνα του 26χρονου

Οι καταθέσεις των γονέων έως τώρα είναι συγκεχυμένες!

2 Οκτωβρίου 2018 07:46
Οικογενειακή τραγωδία στο Άργος: Με άδεια κυνηγού η καραμπίνα του 26χρονου

«Ήταν ένα απόμακρο παιδί από τότε που έφυγε στην Αθήνα για να δουλέψει. Δεν μας είχε δώσει κάποιο ανησυχητικό δείγμα για να θεωρήσουμε πως θα έκανε κάτι τέτοιο». Με αυτά τα λόγια περιγράφουν οι γονείς του 29χρονου τον γιο τους, ο οποίος το μεσημέρι της Παρασκευής δολοφόνησε την 10χρονη ετεροθαλή αδερφή του με κυνηγετική καραμπίνα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε μέσα στη μεζονέτα της οικογένειας στο Άργος.

Όπως καταγράφει το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», ο ίδιος φαίνεται πως είχε μεταφέρει την καραμπίνα από την Αθήνα - όπου διέμενε μόνιμα - και την είχε κρύψει σε κάποιο σημείο του σπιτιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 02 Οκτωβρίου;

Ενδεχομένως, να την είχε φέρει στην περιοχή για κυνηγετικούς σκοπούς, καθώς την κατείχε νόμιμα με σχετική άδεια. Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά το μεσημεριανό γεύμα της οικογένειας. Ο πατέρας έφυγε από το σπίτι για κάποιες δουλειές, όπως επισημαίνουν αξιωματικοί της ΕΛΑΣ από το νομό Αργολίδας και τότε ο 29χρονος γιατρός - που εργαζόταν στο στρατιωτικό νοσοκομείο της Αεροπορίας στην Αττική - άρπαξε την ευκαιρία και - άγνωστο γιατί - πήγε στο δωμάτιο της αδερφής του και την πυροβόλησε. Στη συνέχεια άρχισε να πυροβολεί σε διάφορα σημεία μέσα στο δωμάτιο και έβαλε φωτιά στο σαλόνι.

Η μητριά του όταν άκουσε τους πυροβολισμούς πρόλαβε να κλειδωθεί σε ένα δωμάτιο του σπιτιού, από όπου κατάφερε να βγει στο μπαλκόνι και να φωνάξει βοήθεια.

«Θα μας κάψει ζωντανούς, βοήθεια...», φώναξε σε γείτονες, οι οποίοι κάλεσαν γρήγορα την αστυνομία και την πυροσβεστική.

Ωστόσο, λίγα δευτερόλεπτα μετά τις φωνές της ακούστηκε ένας πυροβολισμός. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, και με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, είχε προλάβει ήδη να πυροβολήσει τουλάχιστον επτά φορές μέσα στο δωμάτιο της αδερφής του.

Εν συνεχεία, ο αδελφοκτόνος, ανέβηκε στο δώμα της μεζονέτας και έδωσε τέλος στη ζωή του, με την καραμπίνα του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τρίτη 02 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι καταθέσεις των γονέων έως τώρα είναι συγκεχυμένες και δεν δίνουν σαφή εικόνα εάν είχε προηγηθεί κάποιος τσακωμός με τον γιο τους, που προκάλεσε το έγκλημα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share