Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020

Έγκλημα στο Ψυχικό: Τα 300.000 ευρώ δανεικά και η κατάσχεση του σπιτιού!

Οικονομικοί ήταν οι λόγοι που όπλισαν το χέρι του δράστη

26 Σεπτεμβρίου 2018 11:13
Έγκλημα στο Ψυχικό: Τα 300.000 ευρώ δανεικά και η κατάσχεση του σπιτιού!
Follow us on Google News

Οικονομικοί ήταν οι λόγοι που όπλισαν το χέρι του δράστη που δολοφόνησε τον 57χρονο φαρμακοποιό στο Ψυχικό. Συγκεκριμένα μια οφειλή 300.000 ευρώ, ήταν αυτή που όπλισε το χέρι του 51χρονου εργολάβου οικοδομών.

Ο δράστης φαίνεται να χρωστούσε στον φαρμακοποιό περίπου 300.000 ευρώ, με την οικονομική διαφορά να φθάνει στις δικαστικές αίθουσες και το θύμα να καταφέρνει την κατάσχεση ακινήτου.
Το αποτέλεσμα αυτό φαίνεται πως εξόργισε τον 51χρονο, ο οποίος το πρωί της 8ης Σεπτεμβρίου έστησε καρτέρι θανάτου στον άτυχο φαρμακοποιό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο "Ξενοφών" σαρώνει τη χώρα! Πέφτει η θερμοκρασία σήμερα - Έως 10 μποφόρ

Η ιατροδικαστής από την νεκροτομή του σώματος του θύματος διαπίστωσε ότι φέρει 5 τραύματα από βολίδες περιστρόφου των 22 ΜΜ. Το πλαϊνό τζάμι του αυτοκινήτου από την πλευρά του οδηγού ήταν ανοικτό, ενώ δεν είχε αποκλειστεί η πιθανότητα είτε το θύμα, είτε ο δράστης να άνοιξε την πόρτα του οχήματος, ο πρώτος στην προσπάθειά του να διαφύγει ή ο δολοφόνος για να τον σκοτώσει.

Το θύμα βρέθηκε έξω από το όχημα, ενώ η ιατροδικαστής φαίνεται πως έχει εντοπίσει εκδορές στο πρόσωπο και το σώμα του φαρμακοποιού, οι οποίες ενδεχομένως προέρχονται από την πτώση του στο έδαφος.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share