Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η απόφαση βόμβα του δικαστηρίου για το παιδί του καρδιολόγου! Ήταν όντως δικό του ή όχι;

Η ώρα της αλήθειας!

14 Σεπτεμβρίου 2018 12:50
Η απόφαση βόμβα του δικαστηρίου για το παιδί του καρδιολόγου! Ήταν όντως δικό του ή όχι;

Η είδηση της δολοφονίας του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη, εξακολουθεί να προκαλεί σοκ στην μικρή κοινωνία της Σητείας αφού σχεδόν όλοι γνώριζαν τον 62χρονο και είχαν μονάχα καλά λόγια να πουν.

Το μόνο που δεν «ταίριαζε» στην εικόνα του γιατρού ήταν η Βουλγάρα σύζυγός του την οποία είχε ερωτευτεί παράφορα.

Όπως υποστηρίζουν άνθρωποι του στενού φιλικού περιβάλλοντος του 62χρονου γιατρού, κανείς δεν είχε χαρεί με το γάμο του δικού τους ανθρώπου αφού δεν θεωρούσαν την Βουλγάρα ικανή σύζυγο να σταθεί στο πλευρό του!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος εποχής για το "Πάμε Πακέτο": Ξεχάστε όσα ξέρατε!

Μάλιστα σύμφωνα με συγγενείς και φίλους του γιατρού, τους τελευταίους μήνες είχε αρχίσει να υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει με τη σύζυγό του, η οποία είχε αρχίσει να παρουσιάζει περίεργη συμπεριφορά.

Οι υποψίες του γιατρού είχαν να κάνουν με κάποια χρήματα που ενώ τα άφηνε στο σπίτι δεν έβρισκε ολόκληρο το ποσό, ενώ δεν μπορούσε να πιστέψει και τις δικαιολογίες που του παρουσίαζε η σύζυγός του. Παράλληλα ο γιατρός είχε αρχίσει να υποψιάζεται την εξωσυζυγική σχέση της γυναίκας του και μάλιστα είχε φθάσει σε σημείο να αμφισβητεί ακόμη και την πατρότητα του τρίχρονου παιδιού του. Πληροφορίες αναφέρουν πως η Βουλγάρα φαίνεται να θορυβήθηκε και να φοβήθηκε μήπως τη χωρίσει εφόσον της ζητούσε να γίνει τεστ DNA στο παιδί και αποδεικνυόταν ότι ήταν του 37χρονου Βούλγαρου. Μπροστά στο φόβο να χάσει την περιουσία του 62χρονου η 39χρονη Βουλγάρα φαίνεται να σχεδίασε με τον εραστή της τη δολοφονία του συζύγου της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις σε εξαφάνιση που συγκλονίζει την Αγγελική Νικολούλη: Συνελήφθη δολοφόνος χωρίς να έχει βρεθεί ο αγνοούμενος!

Σήμερα λοιπόν, η «Espresso» αποκάλυψε ότι η αδερφή του Μαρία Καλαντζάκη και ο σύζυγος της Εμμανουήλ Τσομπανάκης πήγαν στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου και έκαναν αίτημα για τέστ dna στον 5χρονο γιο της Βουλγάρας το οποίο και έγινε δεκτό! Οι ίδιοι υποστηρίζουν πως όπως και να έχει θα αγαπούν τον 5χρονο σαν γιο του άτυχου Χριστόπουδου, απλά θέλουν να ξέρουν αν η δολοφονία έγινε τελικά για την περιουσία του που ανέρχεται σε 7.000.000 ευρώ!

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share