Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

To τεστ DNA, ο βιολογικός πατέρας και η Βουλγάρα: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του καρδιολόγου στη Σητεία!

Αποκαλύψεις που σοκάρουν!

12 Σεπτεμβρίου 2018 13:26
To τεστ DNA, ο βιολογικός πατέρας και η Βουλγάρα: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του καρδιολόγου στη Σητεία!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την πολύκροτη υπόθεση της άγριας δολοφονίας του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη, ο οποίος εκτελέστηκε στη Σητεία από τον εραστή της Βουλγάρας συζύγου του, τον Οκτώβριο του 2017.

Η αδερφή του άτυχου 62χρονου ζητεί με αίτησή της να οριστεί επίτροπος ο σύζυγός της, ώστε να ασκήσει αγωγή προσβολής πατρότητας, καθώς θεωρεί πως ο πεντάχρονος γιος της 39χρονης χήρας, δεν είναι παιδί του αδερφού της. Και όλα αυτά λίγες ημέρες πριν από την εξέταση του αιτήματος που έχει κάνει η Βουλγάρα για αποσφράγιση της βίλας όπου έμενε με τον γιατρό και το παιδί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Λιάγκας: Το υπέρογκο ποσό που παίρνει από τον ΑΝΤ1! Αποκαλυπτικό!

Πάντως, η ίδια, που αντιμετωπίζει την κατηγορία της άμεσης συνέργειας στη δολοφονία του άνδρα της, αλλά είναι προσωρινά ελεύθερη έως την εκδίκαση της υπόθεσης, με εξώδικη απάντησή της, χαρακτηρίζει μη αξιόπιστη τη μέθοδο που προτείνουν οι συγγενείς του γιατρού για τη διεξαγωγή τεστ DNA και δηλώνει ότι θα προσφύγει ενώπιον κάθε αρμόδιου δικαστηρίου για την προάσπιση των έννομων συμφερόντων της.

"Η εντολέας μου, δεν έχει κανένα πρόβλημα να υποβληθεί το παιδί σε τεστ DNA, εφόσον όλα γίνουν με τον σωστό τρόπο", λέει στην Espresso ο δικηγόρος της 39χρονης, Μανώλης Αναστασάκης, σημειώνοντας ότι το μόνο που ενδιαφέρει την πλευρά της αδερφής του γιατρού είναι να καρπωθεί την περιουσία που ανήκει στο παιδί. Μάλιστα, όπως αναφέρει ο κ. Αναστασάκης, η κουνιάδα της εντολέα του, στην προσπάθειά της αυτή "επιστρατεύει ψευδομάρτυρες". Συμπλήρωσε, πως η εντολέας του έχει ήδη υποβάλει μήνυση για ψευδορκία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διπλή αποχώρηση βόμβα από τον ΣΚΑΙ! Τους έστειλε "σπίτι" τους

Από την πλευρά της, η δικηγόρος της οικογένειας της αδερφής του θύματος, Η Κική Πακιρτζίδου, τόνισε: "Κατατέθηκε αίτηση στο Δικαστικό Μέγαρο Νεάπολης, ώστε να διοριστεί ειδικός επίτροπος και να ενεργοποιηθεί ένα δικαίωμα που έχει το παιδί, ώστε να ασκήσει προσβολή αγωγής πατρότητος δίνοντας το δικαίωμα στη Δικαιοσύνη να ενεργοποιήσει μηχανισμούς.

Η άγρια δολοφονία έγινε το πρωί της 7ης Οκτωβρίου, όταν ο γιατρός κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό του από τη Σητεία στο ιατρείο του, στον Μακρύ Γιαλό. Κρυμμένος σε κάτι αγριελιές, στη θέση Πιλαλήματα του Κουτσουρά, παραμόνευε ο 38χρονος Βούλγαρος εραστής της χήρας, ο οποίος άνοιξε πυρ με κυνηγετική καραμπίνα. Η πρώτη σφαίρα αιφνιδίασε και τραυμάτισε τον Καλαντζάκη, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Όταν το θύμα βγήκε από το Ι.Χ., ο αδίστακτος δράστης τον πυροβόλησε δυο φορές πισώπλατα. Ο Βούλγαρος έχει κριθεί προφυλακιστέος, κατηογορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Πηγή: Espresso

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share