Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Έγκλημα στην Αγία Παρασκευή: Ραντεβού με τον δολοφόνο του είχε το θύμα!

Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

11 Σεπτεμβρίου 2018 08:31
Έγκλημα στην Αγία Παρασκευή: Ραντεβού με τον δολοφόνο του είχε το θύμα!

Μια ακόμη μαφιόζικη εκτέλεση σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Αγία Παρασκευή, όταν άγνωστοι έστησαν στην Αγία Παρασκευή Ενέδρα θανάτου με θύμα έναν 51χρονο άνδρα.

Οι άγνωστοι πυροβόλησαν τον άντρα έξω από το νεκροταφείο της Αγίας Παρασκευής στην οδό Νεαπόλεως. Ο άνδρας δέχτηκε τρεις σφαίρες, ενώ ήταν στη θέση του οδηγού και ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο άνδρας, που ήταν 51 ετών, πυροβολήθηκε τουλάχιστον τρεις φορές, με τους δράστες στη συνέχεια να διαφεύγουν με μοτοσικλέτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου;

Παράλληλα, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες δύο άτομα προσέγγισαν με μοτοσικλέτα τον 51χρονο άνδρα, που πιθανώς είχε ραντεβού στο σημείο, γεγονός που σημαίνει ότι οι δράστες είχαν προσωπική σχέση με το θύμα.

Πλέον, οι Αρχές που έχουν αναλάβει την υπόθεση εξετάζουν το παρελθόν του θύματος, καθώς εκτιμούν πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, μεταξύ ανθρώπων της νύχτας.

Μάλιστα, το θύμα είχε βαρύ ποινικό παρελθόν με απόπειρες ανθρωποκτονίας, ληστεία και ναρκωτικά, ένα ακόμη στοιχείο που δείχνει ότι η δολοφονία έχει να κάνει με ξεκαθάρισμα λογαριασμών της νύχτας

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share