Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγκλημα στου Φιλοπάππου: Ραγδαίες εξελίξεις! To «μυστικό» που πρόδωσε το κινητό!

Τα στοιχεία που «έδωσε» το κινητό στην αστυνομία!

20 Αυγούστου 2018 08:11
Έγκλημα στου Φιλοπάππου: Ραγδαίες εξελίξεις! To «μυστικό» που πρόδωσε το κινητό!

Εξελίξεις στη υπόθεση θανάτου του 25χρονου φοιτητή στο λόφο του Φιλοπάππου

Όπως αναφέρεται στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star, η αστυνομία προσπαθεί να ενώσει τα κομμάτια του παζλ που θα οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου και φαίνεται ότι έχει ανακαλύψει ένα πολύ σημαντικό στοιχείο.

Οι αρχές ακολουθούν τα ίχνη του κινητού τηλεφώνου της 23χρονης από την Πορτογαλία, το οποίο έκλεψαν οι δράστες, ακολουθώντας παράλληλα τη μεθοδολογία που εφάρμοσαν και για την εξιχνίαση της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος για τον θάνατο της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά! - Πέθανε ξαφνικά μετά από 10ήμερη αδιαθεσία!

Από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας το στίγμα του κινητού εντοπίζεται σε μια νοητή ευθεία από την Ακρόπολη προς την Ομόνοια. Ωστόσο, στη συνέχεια το τηλέφωνο έκλεισε.

Οι αστυνομικοί «χτενίζουν» την περιοχή, πηγαίνοντας σε μαγαζιά αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας και αναζητώντας τον συγκεκριμένο τύπο κινητού, το οποίο πιθανότητα πούλησαν οι κακοποιοί και περιμένουν πότε και που θα ενεργοποιηθεί ξανά.

Πολύ κοντά στη σύλληψη των ενόχων

Παράλληλα, ο κύκλος των υπόπτων περιορίζεται. Οι αστυνομικοί φαίνεται πως καταλήγουν σε συγκεκριμένα άτομα μετά τις μαρτυρίες και τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 20 Αυγούστου;

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια βρίσκονται υπολείμματα από σπασμένα μπουκάλια και άλλα αντικείμενα που βρήκαν οι αστυνομικοί στο σημείο που οι δράστες επιτέθηκαν στον 25χρονο φοιτητή και τη φίλη του.



 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share