Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Απόφαση βόμβα για τα δύο αδέλφια που έθαψαν τον 37χρονο στην αυλή στις Σέρρες! (video)

Την Τετάρτη η κηδεία του θύματος!

12 Ιουνίου 2018 15:48
Απόφαση βόμβα για τα δύο αδέλφια που έθαψαν τον 37χρονο στην αυλή στις Σέρρες! (video)

Η ιατροδικαστική εξέταση θα ρίξει «φως» στο μυστήριο του θανάτου του Βασίλη Μελενικλή, ο οποίος ήταν εξαφανισμένος για δυο μήνες και τελικά βρέθηκε θαμμένος στην αυλή σπιτιού φίλων του στις Σέρρες.

Η οικογένεια του 37χρονου έχει ορίσει πραγματογνώμονα προκειμένου να διαπιστώσει πού οφείλεται ο θάνατος του Βασίλη Μελενικλή.

Η περίεργη αυτή υπόθεση είναι υπό διερεύνηση, ενώ αύριο Τετάρτη συγγενείς και φίλοι αναμένεται να του πουν το «τελευταίο αντίο».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ,ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥΣ

Οι δυο φίλοι του Βασίλη αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την πρώτη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από τον Εισαγγελέα Δράμας, για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών.

Τα δυο αδέρφια καθώς και η μητέρα τους, αφέθηκαν ελεύθεροι με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή, καθώς το σκεπτικό είναι ότι η δικογραφία που θα ακολουθήσει για περιύβριση νεκρού και κλοπή, δεν είναι αρκετή κατά τα σκεπτικό της Δικαιοσύνης ώστε να διατάξει την προφυλάκισή τους.

Όταν η Ασφάλεια Δράμας σχηματίσει δικογραφία σε βάρος τους πιθανόν με τις κατηγορίες της κλοπής, περιύβρισης νεκρού και της υπόθαλψης για την μητέρα τους, θα παραδοθεί μαζί με το έγγραφο πόρισμα του ιατροδικαστή στην Εισαγγελία με την τακτική διαδικασία και θα οριστεί απλά δικάσιμος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Νέο έκτακτο συμβούλιο του νησιού! Τι θα ανακοινώσει ο Σάκης στους παίκτες;

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Ο Βασίλης Μελενικλής στις 3 Απριλίου είχε πάρει 2.000 ευρώ από τη γιαγιά του και θα πήγαινε στη Θεσσαλονίκη για να συναντηθεί με έναν γιατρό, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ.

Όπως αποδείχθηκε, ο 37χρονος σταμάτησε στην Αλιστράτη για να δει τους δύο φίλους του. Το κουβάρι της εξαφάνισής του μάλιστα άρχισε να ξετυλίγεται όταν ένας οδηγός ταξί τηλεφώνησε στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» και είπε ότι τον μετέφερε στο συγκεκριμένο χωριό.

Η αστυνομία έφτασε στα δύο αδέλφια, τα οποία έπεσαν σε πολλές αντιφάσεις κι έτσι κίνησαν τις υποψίες των αστυνομικών. Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν και βρέθηκε νεκρός ο Βασίλης στην αυλή του σπιτιού των δύο φίλων του. Η εκταφή του ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης.

Πηγή: star.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share