Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Δράμα: Το οικογενειακό δράμα που βασάνιζε τον 37χρονο Βασίλη! (video)

Έμαθε στα 10 του χρόνια την πραγματική του ταυτότητα!

11 Ιουνίου 2018 15:48
Τραγωδία στην Δράμα: Το οικογενειακό δράμα που βασάνιζε τον 37χρονο Βασίλη! (video)

Ένα μεγάλο βάρος κουβαλούσε μέσα στην ψυχή του ο 37χρονος Βασίλης Μελενικλής, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μετά από δύο μήνες και θαμμένος στην αυλή δύο φίλων του στην Αλιστράτη Σερρών.

Γείτονες του νεαρού στην Προσοτσάνη Δράμας μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και περιέγραψαν έναν ευγενικό άνδρα που όμως ήταν επιρρεπής στις καταχρήσεις.

«Το παιδί λίγες μέρες αφότου γεννήθηκε έχασε τον πατέρα του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Η μητέρα του το πήρε στη Γερμανία και ξαναπαντρεύτηκε, αλλά δεν του είπε ποτέ ότι ο νέος της σύζυγος δεν είναι ο πατέρας του. Το έμαθε απότομα μια μέρα στο σχολείο και από τότε ένιωσε μετέωρος, αφού ο άνθρωπος που θεωρούσε πατέρα του τόσα χρόνια τελικά δεν ήταν», είπε.

Μετά από αυτό το παιδί πήγε στην Προσοτσάνη και γνώρισε τον παππού και τη γιαγιά του, έμαθε τα πάντα για τη δικαστική διαμάχη που είχαν για την επιμέλειά του και ότι ο παππούς δεν μπορούσε να τον βλέπει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor trailer: "Θέλω την μανούλα μου"! Η μεγάλη μάχη για το έπαθλο επικοινωνίας! (video)

Αυτό ήταν κάτι που τον απασχολούσε πάντα και τον βάραινε ψυχολογικά. Συγχωριανοί του είπαν ότι ήταν ένα πολύ καλό και φιλότιμο παιδί, αλλά έπινε αρκετά και έκανε καταχρήσεις.

Η γιαγιά του κάθεται μόνη μέσα στο δωμάτιό του, που είναι όπως το άφησε λίγο πριν πάει στον γιατρό, και αναρωτιέται τι έκανε και έχασε δύο παιδιά και τώρα το εγγόνι της.

Με τη μητέρα του Βασίλη που έφτασε στο χωριό μαζί με τον άλλο της γιο δεν έχουν μιλήσει καθόλου, ίσως την Τετάρτη που θα γίνει η κηδεία του 37χρονου το πένθος και ο πόνος να τις ενώσει και να αφήσουν στην άκρη παλιές αντιδικίες.

Πηγή: star.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share