Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εξιχνιάστηκε το έγκλημα στα Τρίκαλα: Τον δολοφόνησε για 160 ευρώ!

Εντοπίστηκε ο δράστης!

9 Ιουνίου 2018 12:49
Εξιχνιάστηκε το έγκλημα στα Τρίκαλα: Τον δολοφόνησε για 160 ευρώ!

Ύστερα από μεθοδικές και συντονισμένες ενέργειες του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, εξιχνιάστηκε υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος ηλικιωμένου που διαπράχθηκε χθες Παρασκευή τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων.

Σύμφωνα με την αστυνομία συνελήφθη, το χθες το βράδυ (8/6/18), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 41χρονος, συγγενικό πρόσωπο του θύματος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Οριστικό! Έκτακτο συμβούλιο του νησιού την Κυριακή! Ανακοινώνεται στους παίκτες ότι...

Ειδικότερα, τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση, όπως εξακριβώθηκε, ο 41χρονος αφού διέρρηξε με λοστό το παράθυρο της οικίας όπου διέμενε ο 82χρονος, εισήλθε σε αυτή με αρχικό σκοπό την κλοπή.

Ωστόσο, έγινε αντιληπτός από τον ηλικιωμένο που αντέδρασε, με αποτέλεσμα ο 41χρονος να του καταφέρει πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι με το λοστό, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Στη συνέχεια, ο δράστης αφαίρεσε από την οικία το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ και διέφυγε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εικόνες - σοκ: Ότι απέμεινε από το σκάφος που κάηκε εν πλω στο Πόρτο Ράφτη! (photos)

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 41χρονου. Ο λοστός βρέθηκε έξω από την οικία του 82χρονου και κατασχέθηκε, ενώ στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 155,20 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share