Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δολοφονία στην Ζάκυνθο: Στον ανακριτή αυτή την ώρα ο 26χρονος πατροκτόνος!

Τι θα πει;

2 Ιουνίου 2018 13:04
Δολοφονία στην Ζάκυνθο: Στον ανακριτή αυτή την ώρα ο 26χρονος πατροκτόνος!

Στον ανακριτή βρίσκεται αυτή την ώρα προκειμένου να απολογηθεί ο 26χρονος, ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε τον 70χρονο πατέρα του, την περασμένη Κυριακή στο χωριό Βολίμες, στην Ζάκυνθο.


Ο φερόμενος ως δράστης παρουσιάστηκε και χθες ενώπιον των εισαγγελικών αρχών του νησιού, όπου ζήτησε και έλαβε 24ωρη προθεσμία, προκειμένου να συγκεντρώσει τα απαιτούμενα για την υπεράσπισή του στοιχεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor trailer: Η απώλεια του Νάσου στους Μαχητές και η μεγάλη μάχη στο αγώνισμα! (video)


Ωστόσο, αίσθηση έχει προκαλέσει, στην τοπική κοινωνία της Ζακύνθου η ανακοίνωση του συλλόγου «Χαμόγελο του παιδιού», στην οποία αναφέρεται, ότι είχε ενημερώσει τρεις φορές την Εισαγγελία Ανηλίκων, για δύο ανήλικα παιδιά που δέχονταν σωματική κακοποίηση και παραμέληση. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για τα πλήρη στοιχεία της οικογένειας του 70χρονου που δολοφονήθηκε από τον 26χρονο γιο του στη Ζάκυνθο και άμεσα έγινε η αναζήτηση στα αρχεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του οργανισμού για πιθανές καταγγελίες.

Από την αναζήτηση προέκυψε ότι τον Σεπτέμβριο του 2009 "Το Χαμόγελο του Παιδιού" έλαβε ανώνυμη καταγγελία για την σωματική κακοποίηση και την παραμέληση των δύο ανήλικων παιδιών της οικογένειας - 2,5 ετών και 6 μηνών . Άμεσα ενημερώθηκε η Εισαγγελία Ανηλίκων για να ερευνήσει την υπόθεση. Ωστόσο "Το Χαμόγελο του Παιδιού" δεν έλαβε ποτέ πληροφορίες για την έκβασή της. Τον Σεπτέμβριο του 2011 "Το Χαμόγελο του Παιδιού" έλαβε μια κλήση για τα ίδια παιδιά αλλά επειδή δεν υπήρχαν αρκετές πληροφορίες ώστε να στοιχειοθετηθεί καταγγελία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σας αφορά! Πως μπορείτε να πάρετε 1.000 ευρώ από τη Δευτέρα!

Το "Χαμόγελο του Παιδιού" διευκρίνισε ότι «δεν έχει τη δικαιοδοσία να διερευνά τις καταγγελίες που λαμβάνει. Οι μόνοι αρμόδιοι για κάθε περιστατικό κακοποίησης παιδιού είναι οι Εισαγγελικές αρχές και οι Κοινωνικές Υπηρεσίες».

Πηγή: enikos.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share