Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, ο Εσκομπάρ των Τρικάλων για ναρκωτικών!

Για κατοχή κοκαΐνης!

24 Μαΐου 2018 14:30
Συνελήφθη πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, ο Εσκομπάρ των Τρικάλων για ναρκωτικών!

«Μπλόκο» σε περίπου 20 κιλά (!) κοκαΐνη έβαλαν την Τετάρτη, κατά τη διάρκεια μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, σε συνεργασία με συναδέλφους τους από την Ασφάλεια Καρδίτσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 10 κιλά κοκαΐνη βρέθηκαν στην κατοχή επιχειρηματία, ο οποίος μάλιστα φέρεται να κατείχε και μεγάλο χρηματικό ποσό, ύψους περίπου 100.000 ευρώ.

Τα υπόλοιπα 10 τα είχε μαζί του ένας φερόμενος ως συνεργός του από την Αλβανία, ο οποίος συνελήφθη στη Θήβα και, σύμφωνα με πληροφορίες, υπέδειξε τον επιχειρηματία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονία στην Μάνδρα: Αυτός είναι ο πρώην σύζυγος της νεκρής και ποδοσφαιρικός παράγοντας!

Η σύλληψη του επιχειρηματία ξεκίνησε έπειτα από πληροφορίες που έφτασαν στα γραφεία της Δίωξης της Αθήνας και έκαναν λόγο για διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών.

Όπως επισημαίνουν οι ίδιες πηγές, εντός της ημέρας αναμένονται κι άλλες συλλήψεις, καθώς τα στελέχη της Δίωξης φέρονται να έχουν εντοπίσει και άλλους εμπλεκομένους στην υπόθεση.

Για την επιχείρηση αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ. Οσον αφορά τον επιχειρηματία, στο παρελθόν έχει διατελέσει πρόεδρος ΠΑΕ.

Επίσης στο παρελθόν συγγενικό του πρόσωπο είχε εμπλακεί σε υπόθεση λαθρεμπορίας τσιγάρων. Πρωτοδίκως τόσο ο επιχειρηματίας όσο και το συγγενικό του πρόσωπο είχαν καταδικαστεί σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση. Άσκησαν έφεση και στο Εφετείο αθωώθηκαν.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share