Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σύρος: Χειροπέδες σε 37χρονο που είχε διαπράξει.... 24 διαρρήξεις σε δυο μήνες!

Τι ισχυρίστηκε;

20 Μαΐου 2018 17:32
Σύρος: Χειροπέδες σε 37χρονο που είχε διαπράξει.... 24 διαρρήξεις σε δυο μήνες!

Οχι μια, ούτε δυο, ούτε καν τρεις... αλλά 24 διαρρήξεις είχε διαπράξει 37χρονος στη Σύρο! Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως... αμάρτησε για τα τα παιδιά του!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονίζει ο Γιάννης Μπουτάρης μετά την επίθεση: «Ήταν εφιαλτικό αυτό που έζησα - Με χτυπούσαν σε όλο μου το σώμα»

Οι επιχειρήσεις, οι επαγγελματικοί χώροι, τα γραφεία σωματείων, αλλά και τα μηχανήματα αυτόματων πωλητών αποτελούσαν στόχους του! Ο... ποντικός της Σύρου εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας που διερευνούσαν τις αλλεπάλληλες κλοπές και ήταν σίγουροι ότι ήταν «δουλειές» του ίδιου δράστη, από τη μέθοδο που χρησιμοποιούσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στην Κρήτη: Τα περίεργα παιχνίδια της ζωής! Ο μοναδικός επιζών είναι ο...

Αρχικά τον προσήγαγαν ως ύποπτο όμως παραδέχτηκε όλες τις διαρρήξεις από τις οποίες αποκόμισε χρήματα, αλλά και διάφορα… φαγώσιμα, συνολικής αξίας 4.000 ευρώ και ισχυρίστηκε ότι τις διέπραξε για να συντηρήσει τα παιδιά του.

Ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος καθώς η τελευταία κλοπή έγινε στις 15 Μαΐου, αλλά στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου υποβλήθηκε δικογραφία σε βάρος του για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος και οι έρευνες συνεχίζονται για το ενδεχόμενο να έχει διαπράξει και άλλες.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share