Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτή είναι η 19χρονη παιδοκτόνος από την Πετρούπολη! (photos)

Ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη της!

14 Μαΐου 2018 16:05
Αυτή είναι η 19χρονη παιδοκτόνος από την Πετρούπολη! (photos)

Τρεις μήνες χρειάστηκαν οι αστυνομικές αρχές για να ταυτοποιήσουν το δείγμα dna που είχαν πάρει από το νεκρό νεογέννητο που είχε βρεθεί σε κάδο της Πετρούπολης τον περασμένο Φεβρουάριο.

Μια 19χρονη κοπέλα είναι η μητέρα που έπνιξε με τον ομφάλιο λώρο το μωρό της και στη συνέχεια η 54χρονη μητέρα της το πέταξε σε κάδο απορριμμάτων. Στη γειτονιά της 19χρονης επικρατεί θυμός αλλά και λύπη. Θυμός που ένα μωρό έχασε τη ζωή του από τα χέρια της μητέρας του αλλά και λύπη για την 19χρονη η οποία ζει το δικό της προσωπικό δράμα.

Όπως λένε γείτονες στο protothema.gr η 19χρονη κοπέλα είχε κρύψει την εγκυμοσύνη της απ’ολους αφού τα φαρδιά ρούχα αλλά και τα παραπανήσια κιλά ήταν το τέλειο καμουφλάζ για εκείνη. Κανένας εκτός από τη γιαγιά της δεν έμαθε ότι γέννησε μέσα στη μπανιέρα του σπιτιού της και έπνιξε με τον ομφάλιο λώρο το μωρό της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power Of Love: Η Αθηνά νούμερο 2! Κι άλλη παίκτρια φαβορί είπε ψέμματα για την ηλικία της!


Η μητέρα της ήταν εκείνη που ανέλαβε να πετάξει μέσα σε μια σακούλα το νεκρό νεογνό. Το θέμα είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο και οι αρχές όλους αυτούς τους μήνες είχε προσεγγίσει την περιοχή και λάμβαναν από νεαρές κοπέλες δείγματα dna για να το ταυτοποιήσουν με εκείνο του μωρού.
mitr-photo01

«Κανείς δεν είχε καταλάβει ότι η κοπέλα ήταν εγκυος. Μάλιστα όταν μάθαμε για το νεκρό μωρό μετά από λίγες ημέρες ήρθε η αστυνομία και μου πήρε και εμένα δείγμα dna προς εξέταση» θα πει στο protothema.gr νεαρή κοπέλα από τη γειτονιά της 19χρονης.

Η νεαρή έμενε στο σπίτι με τον ετεροθαλή αδερφό της και τη μητέρα της η οποία σύμφωνα με τους γείτονες έπασχε από χρόνια κατάθλιψη. Κι αυτό γιατί είχε χάσει τον σύζυγό της και πατέρα της 19χρονης. Ο θάνατος αυτός είχε στιγματίσει τη μητέρα της 19χρονης η οποία δεν μπόρεσε να σταθεί στα πόδια της, αλλά και την νεαρή κοπέλα η οποία, σύμφωνα με τους γείτονες αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκάλυψη: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ξενέρωσε τρελά η Μελίνα που πήγε στους Διάσημους!


Στη γειτονιά που μένει η 19χρονη επικρατεί αναστάτωση από την είδηση της σύλληψης τόσο της νεαρής όσο και της 54χρονης μητέρας της. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως η κοπέλα έφτασε στο σημείο να σκοτώσει το νεογέννητο μωρό της. Ωστόσο η ιστορία αυτή έρχεται να θυμίσει το πρόσφατο περιστατικό με την νεαρή που είχε πετάξει το νεογέννητο μωρό της στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη.

Πηγή: protothema.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share