Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτά είναι τα θύματα της φονικής νταλίκας στον Κηφισό! (photos)

Οργή από τους συγγενείς...

9 Μαΐου 2018 19:50
Αυτά είναι τα θύματα της φονικής νταλίκας στον Κηφισό! (photos)

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αττικού Νοσοκομείου η 34χρονη Μπλερίνα Γκούρι, το τρίτο θύμα της φονικής νταλίκας στον Κηφισό. Η άτυχη γυναίκα επέβαινε μαζί με τον πατέρα της Σπύρο στο αυτοκίνητο που οδηγούσε εκείνος: Όπως κάθε μέρα, ο πατέρας πήγαινε την κόρη του στη δουλειά- εργαζόταν σε έναν φούρνο- και κατόπιν πήγαινε κι εκείνος στη δική του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βίντεο - σοκ: Καρέ - καρέ η στιγμή που η νταλίκα σκορπά τον θάνατο στον Κηφισό!

Το νήμα της ζωής του πατέρα κόπηκε επί τόπου, όπως και του Δημήτερ Παμπούκο, που οδηγούσε το δεύτερο αυτοκίνητο το οποίο έγινε άμορφη μάζα σιδερικών κάτω από το βαρύ όχημα που οδηγούσε υπό την επήρρεια αλκοόλ ένας 64χρονος.

Όλα έγιναν στις έξι παρά είκοσι το πρωί. Ο οδηγός της νταλίκας έχασε τον έλεγχο του βαρέως οχήματος, το οποίο ακολούθησε μια τρελή πορεία και ανεξέλεγκτο, πέρασε πάνω από τα κιγκλιδώματα στην εθνική οδό, βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα κίνησης, πριν «διπλώσει» και ακινητοποιηθεί τελικά, έχοντας όμως πέσει πάνω στα δύο διερχόμενα αυτοκίνητα με τους ανθρώπους που ανύποπτοι πήγαιναν αξημέρωτα στις δουλειές τους.

Η οργή των συγγενών των θυμάτων ξεχειλίζει, αφού οι άνθρωποί τους χάθηκαν τόσο άδικα. Παράλληλα, όμως, σοκ προκαλούν όσα έρχονται στο φως για τον ίδιο τον οδηγό που προκάλεσε την πρωτοφανή τραγωδία: Ο ίδιος έχει θρηνήσει στην οικογένειά του δύο θύματα από ισάριθμα τροχαία δυστυχήματα: Πρώτα χάθηκε ο αδελφός του και πριν από οκτώ χρόνια και ο γιος του. Ο οδηγός παραμένει κρατούμενος στο Α.Τ. Περιστερίου και αναμένεται αύριο να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δείτε video:

Πηγή: protothema.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share