Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Γυναίκα αράχνη: 19χρονη μαχαίρωσε 5 φορές τον εραστή της ντυμένη κλόουν κατά την διάρκεια του σ*ξ!

Φρίκη!

2 Μαΐου 2018 12:23
Γυναίκα αράχνη: 19χρονη μαχαίρωσε 5 φορές τον εραστή της ντυμένη κλόουν κατά την διάρκεια του σ*ξ!

Μια 19χρονη μητέρα, που ήταν εθισμένη στις θυσίες ανδρών, στην βόρεια Βρετανία, μαχαίρωσε τον εραστή της 5 φορές, ντυμένη κλόουν.

Η Zoe Adams, μητέρα ενός παιδιού, βάφτηκε κλόουν και κάλεσε στις 29 Ιουλίου του 2017 τον 18χρονο σύντροφό της, Kieran Bewick στο κρεβάτι. Του ψιθύρισε «εμπιστεύσου με» και κάλυψε το πρόσωπό του με ένα μαξιλάρι. Τότε έβγαλε ένα μαχαίρι 10 ιντσών και τον χτύπησε πέντε φορές στο σώμα και τα άκρα.

Ο Bewick περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια όσα εξελίχθηκαν εκείνη την τρομακτική βραδιά: Περιέγραψε ότι είχαν πάει για ψώνια στο Carlisle και γύρισαν στο σπίτι της 19χρονης όπου ήπιαν αλκοόλ και εκείνη έκανε χρήση μαριχουάνας. Γύρω στις 20.30 η Adams ανέβηκε τα σκαλιά φορώντας μακιγιάζ κλόουν και τον ρώτησε αν φοβάται. «Μπήκε με τα χέρια πίσω από την πλάτη της. "Σε φοβίζω;" με ρώτησε και της είπα "όχι, πήγαινε πλύνε το πρόσωπό σου"».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ειρήνης Κολιδά με τον σύντροφό της! Τα τρυφερά τετ α τετ στα μπουζούκια!

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τον 18χρονο, την προηγούμενη μέρα είχε ανταλλάξει μηνύματα με την Adams και της είχε εκμυστηριευτεί ότι ένας ξυπόλητος κλόουν ήταν ο μεγαλύτερος εφιάλτης του. «Ένας ξυπόλητος κλόουν, ο απόλυτος φονιάς του Kieran» του είπε το βράδυ της 29ης Ιουλίου.


Ήταν πεπεισμένος ότι είχε το μαχαίρι πίσω από την πλάτη της, ενώ ανέβηκε πάνω ως κλόουν και τον περίμενε να κοιμηθεί. Ο Bewick θυμήθηκε μάλιστα ότι σε ένα μήνυμα που του είχε στείλει της, η 19χρονη είχε αποκαλύψει ότι η σεξουαλική της φαντασίωση ήταν να δέσει έναν άντρα και να τον «θυσιάσει».

Μισή ώρα αφότου εμφανίστηκε μπροστά του με makeup, τον ρώτησε αν θα μπορούσε να τον δέσει στο κρεβάτι και εκείνος αρνήθηκε. Επέστρεψε στο κρεβάτι και στις 22.00 μπήκε στο δωμάτιο έχοντας μαζί της ταινία. Και πάλι του ζήτησε να τον δέσει στο κρεβάτι. Και πάλι αρνήθηκε.

Τότε άρχισε να τον φιλάει και ζήτησε να βάλει ένα μαξιλάρι στο κεφάλι του. «Επειδή είναι πιο kinky έτσι». Ο 18χρονος αποφάσισε να συμβιβαστεί και να συμφωνήσει. Πήρε το κινητό του και το έβαλε δίπλα στο κρεβάτι. «Με αγαπάς πραγματικά; Με θέλεις πραγματικά;» τον ρώτησε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλάζει η ηλικία για τα διπλώματα οδήγησης: Δεν θα το παίρνεις στα 18 αλλά...

Όταν της είπε "ναι", τού ζήτησε να βάλει το μαξιλάρι στο πρόσωπό του. «Εμπιστεύσου με» είπε. Και έτσι έκανε. Η επόμενη κίνησή της ήταν να τον μαχαιρώσει.

«Χρειάστηκαν λίγα δευτερόλεπτα για να επεξεργαστώ τι είχε συμβεί. Τα πράγματα ήταν θολά».

Με πληγές στο χέρι και το πόδι κατέβηκε τις σκάλες και τη βρήκε στην κουζίνα με το μαχαίρι στα χέρια.

Φεύγοντας τη ρώτησε γιατί. Εκείνη απλά σήκωσε τους ώμους. Βγήκε στον δρόμο με τις κάλτσες και το μποξεράκι του και ζήτησε βοήθεια από τη θεία της που έκανε έξω τσιγάρο.

«Η Zoe με μαχαίρωσε». Η θεία της τον πήρε σπίτι, περιποιήθηκε τις πληγές του και κάλεσε ασθενοφόρο.

Η 19χρονη δράστης και μητέρα ενός παιδιού τρέφει σύμφωνα με τον δικηγόρο του Bewick "εμμονές με τις δολοφονίες και τη θυσία ανδρών". Η ακροαματική διαδικασία θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share