Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έγκλημα στην Κύπρο: Έτσι γνωρίστηκαν με τον δολοφόνο η Τζούλια Αλεξανδράτου και ο "Αγάπη Μόνο"!

Ραγδαίες εξελίξεις στο έγκλημα που συγκλονίζει!

2 Μαΐου 2018 08:03
Έγκλημα στην Κύπρο: Έτσι γνωρίστηκαν με τον δολοφόνο η Τζούλια Αλεξανδράτου και ο

Για την επίμαχη φωτογραφία που τον δείχνει να ποζάρει με την Τζούλια Αλεξανδράτου και τον δράστη του διπλού φονικού στην Κύπρο μίλησε στο zougla.gr ο Τάσος Ποτσέπης, γνωστός και ως «Αγάπη Μόνο».

Όπως ανέφερε, η φωτογραφία τραβήχτηκε τον Νοέμβριο του 2016 όταν επισκέφτηκαν την Κύπρο για εμφάνισή τους σε νυχτερινό μαγαζί. Ο Λοΐζος Τζιωνής ήταν οδηγός του αυτοκίνητου που τους παρέλαβε από το αεροδρόμιο και τους μετέφερε στη Λευκωσία.

Ο Τάσος Ποτσέπης δήλωσε συγκλονισμένος από το συμβάν και ξεκαθάρισε πως ούτε αυτός αλλά ούτε και η Τζούλια Αλεξανδράτου ήταν φίλοι του 33χρονου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Τι είδαμε χτες; Η απίστευτη ειρωνεία στην Ροδάνθη, το πείσμα της Μελίνας και η..."κοτσάνα" του Κρητικού!

Αναφερόμενος στη συνάντησή τους με τον δράστη εξήγησε πως τον γνώρισαν κατά την άφιξη τους στην Κύπρο καθώς ήταν αυτός που τους μετέφερε από το αεροδρόμιο στη Λευκωσία.

«Με τρεμάμενη φωνή σκέφτομαι τι έκανε ο συγκεκριμένος άνθρωπος» δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στο zougla.gr ενώ παράλληλα εξήγησε πως δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ο 33χρονος σχεδίαζε τη ληστεία και τον φόνο τα τελευταία πέντε χρόνια…

Πώς γνωρίστηκαν με τον δράστη

«Μόλις φτάσαμε στο αεροδρόμιο εγώ, η Τζούλια Αλεξανδράτου και ο μάνατζερ μας, Σπύρος Ρέβης, μας περίμεναν τρία αυτοκίνητα. Στο μπροστινό αμάξι μπήκε ο μάνατζέρ μας με τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού μαγαζιού στο οποίο θα εμφανιζόμασταν, στο δεύτερο εγώ με την Τζούλια και το παλικάρι που φαίνεται στη φωτογραφία. Στο πίσω αμάξι βρίσκονταν άτομα που ανήκαν στο προσωπικό του μαγαζιού» ανέφερε ο Τ. Ποτσέπης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Κουνήθηκε» όλη η Αθήνα από τα 4,1 Ρίχτερ στο Καπανδρίτι: Τι λένε οι επιστήμονες;

«Μας ζήτησε να βγάλουμε μια φωτογραφία» είπε και πρόσθεσε ότι του δεν του κίνησε την περιέργια κάτι στη συμπεριφορά του καθώς «έδειχνε ένας ήρεμος άνθρωπος και χαμογελαστός».

«Εγώ ως »Αγάπη Μόνο» και άνθρωπος της αγάπης καταδικάζω κάθε περιστατικό βίας και εύχομαι να δικαιωθούν οι οικογένειας των θυμάτων», κατέληξε.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share