Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη - σοκ για το έγκλημα της Κύπρου: Τι είχε κάνει ο 33χρονος λίγο πριν σκοτώσει το ζευγάρι;

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

1 Μαΐου 2018 14:30
Αποκάλυψη - σοκ για το έγκλημα της Κύπρου: Τι είχε κάνει ο 33χρονος λίγο πριν σκοτώσει το ζευγάρι;

Στις απολογίες τους, οι συγκατηγορούμενοι του 33χρονου ανέφεραν ότι ο δράστης, ο Λοΐζος Τζιωνής δηλαδή, ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών όταν εισέβαλε στο σπίτι.

Ισως, έτσι δικαιολογείται και η μανία με την οποία ξέσπασε πάνω στο άτυχο ζευγάρι με το μαχαίρι του, τον 60χρονο καθηγητή του English School Γιώργο Χατζηγεωργίου και την 59χρονη σύζυγό του, υπάλληλο της ΚΤΚ, Ντίνα Σεργίου, καταφέρνοντάς τους δεκάδες μαχαιριές.

Είναι πιθανό να εξοργίστηκε όταν αντιλήφθηκε ότι δεν υπήρχε χρηματοκιβώτιο ή να πίστεψε ότι υπήρχε και δεν του υποδείκνυαν πού βρισκόταν. Αυτός ήταν ενδεχομένως και ο λόγος που ξύπνησε τον 15χρονο και τον ρώτησε «πού είναι τα λεφτά;», αφού του είπε πως σκότωσε τους γονείς του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ασύλληπτη κίνηση στην έξοδο για Αττική Οδό! (photos)

Μπορεί ο ο Λοΐζος Τζιωνής να μην έχει ομολογήσει τους φόνους, ωστόσο τόσο τα στοιχεία, όσο και οι καταθέσεις των συγκατηγορούμενών του, τον καίνε. Όλοι τους υποστηρίζουν ότι ήταν εκείνος που δολοφόνησε το ζευγάρι και τον δείχνουν όχι μόνο ως ηθικό αλλά και ως φυσικό αυτουργό της διπλής δολοφονίας.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι ναι μεν οργάνωσε τη ληστεία, αλλά ότι δεν ήταν ο ίδιος που δολοφόνησε το ζευγάρι. Υποστηρίζει ότι το ζευγάρι το σκότωσε το 23χρονος αδελφός του. Ωστόσο, τόσο ο 23χρονος αδελφός του, όσο και η 19χρονη σύντροφός του και ο 22χρονος φίλος του, υποστηρίζουν ότι ήταν 33χρονος που δολοφόνησε το ζευγάρι. Αναφέρουν ακόμη ότι η 19χρονη και ο 23χρονος αδελφός του βρίσκονταν σπίτι και περίμεναν σήμα του για να πάνε στο σπίτι που θα έκλεβαν να παραλάβουν τα κλοπιμαία, ενώ ο 22χρονος φίλος του, μπήκε αφού έγινε ο φόνος, από την πόρτα που του άνοιξε ο 33χρονος.

Ο 33χρονος Λοΐζος Τζιωνής, ο οποίος κατονομάστηκε από τους άλλους τρεις υπόπτους ως ο εγκέφαλος του εγκλήματος, θα κληθεί να δώσει νέα ανακριτική κατάθεση και ενδεχομένως να αναγκαστεί να παραδεχθεί τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο λουτρό αίματος, στην οδό Ζαλόγγου 7 στον Στρόβολο στις 18 Απριλίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βουβός πόνος στην κηδεία του πατέρα του Γιάννη Τότσικα! Τραγική φιγούρα ο ηθοποιός! (photos)

Να σημειωθεί ότι ο Λοΐζος Τζιωνής από τη στιγμή της σύλληψής του φαίνεται να είπε όσα περισσότερα παραμύθια μπορούσε να σκεφτεί. Αρχικώς αράδιασε στους ανακριτές όσα είχε διαβάσει στο facebook, για ρωσικές μαφίες, για βιολογικούς γονείς κ.λπ. Στη συνέχεια αναγκάστηκε να πει ότι ξέρει ποιος το έκανε «μέχρι ενός σημείου». Αργότερα κάρφωσε τον ετεροθαλή αδελφό του Λευτέρη Σολωμού ως αυτουργό και τη σύντροφό του Σάρα Σιάνς ως συνεργό. Τελικώς, υπέδειξε πού βρίσκονταν το μαχαίρι του φόνου αλλά και τα ματωμένα ρούχα, τα οποία υποστήριξε ότι ναι μεν ήταν δικά του, όμως το βράδυ του εγκλήματος τα φορούσε ο αδελφός του.

Μετά τη σύλληψη του 23χρονου Λευτέρη Σολωμού και της 22χρονης Σάρα Σιάνς, τα πράγματα άρχισαν να ξεκαθαρίζουν. Ο Λευτέρης Σολωμού ανέφερε πως ο ίδιος δεν έκανε το έγκλημα και πως ο αδελφός του λέει ψέματα, ενώ η Σάρα Σιάνς αποκάλυψε πως ο εγκέφαλος του εγκλήματος ήταν ο 33χρονος σύντροφός της Λοΐζος Τζιωνής. Η Σάρα Σιάνς αποκάλυψε και τον τέταρτο ύποπτο, Μάριο Χατζηξενοφώντος, ο οποίος συνελήφθη τελευταίος και παραδέχθηκε αμέσως την εμπλοκή του, κατονομάζοντας τον Τζιωνή ως τον άνθρωπο που σκότωσε τον Γιώργο Χατζηγεωργίου και την Ντίνα Σεργίου.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share