Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ξύπνησαν μνήμες από το έγκλημα της Σαντορίνης: Σκότωσε την γυναίκα του και περπατούσε με το κεφάλι της στα χέρια! (video)

Προσοχή, πολύ σκληρές εικόνες!

28 Απριλίου 2018 13:16
Ξύπνησαν μνήμες από το έγκλημα της Σαντορίνης: Σκότωσε την γυναίκα του και περπατούσε με το κεφάλι της στα χέρια! (video)

Αυτή είναι η σοκαριστική στιγμή που ένας σύζυγος που κατηγορείται για την δολοφονία και τον αποκεφαλισμό της συζύγου του περπατάει ήρεμος σε έναν δρόμο της Κίνας, κρατώντας το κεφάλι της γυναίκας του.

Ο 31χρονος φέρεται να σκότωσε την γυναίκα του μετά από έναν οικογενειακό καυγά και στην συνέχεια έκοψε το κεφάλι της. Αργότερα, το πέταξε σε έναν κοντινό σκουπιδοτενεκέ. Λίγο αργότερα ο άντρας παραδόθηκε μόνος του στην αστυνομία στις 25 Απριλίου.

Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή και κλήθηκε να απομακρύνει το ακέφαλο πτώμα της γυναίκας από το διαμέρισμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μάχη των σούπερ μάρκετ: Ποιο βρίσκεται στην κορυφή, ποιο κατηφόρισε στην τελευταία θέση;

Τα πλάνα από την κάμερα ασφαλείας δείχνουν τον άντρα να βγαίνει ήρεμος από την είσοδο της πολυκατοικίας του, κρατώντας το κεφάλι της γυναίκας του στο αριστερό χέρι.

Οι αστυνομικοί βρήκαν το κεφάλι της γυναίκας που ήταν πεταμένο σε έναν σκουπιδοτενεκέ και απομάκρυναν το πτώμα της από το διαμέρισμα της. Η υπόθεση βρίσκεται ακόμα υπό διερεύνηση.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share