Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πανικός: Ένας νεκρός σε φλεγόμενο σπίτι από πυροβολισμούς!

Δείτε τι συνέβη!

24 Απριλίου 2018 17:44
Πανικός: Ένας νεκρός σε φλεγόμενο σπίτι από πυροβολισμούς!

Μια γυναίκα, που ήταν εγκλωβισμένη κατάφερε να διασωθεί από την πυροσβεστική. Ο δράστς παραδόθηκε αιμόφυρος στην αστυνομία.

Σκηνές φαρ ουέστ εκτυλίχθηκαν στην περιοχή Harbour Gateway του Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν άντρας άρχισε να πυροβολεί σε σπίτι, στο οποίο είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά. Τουλάχιστον ένα άτομο έχασε τη ζωή του, ενώ ο δράστης τραυματίστηκε από σφαίρες αστυνομικών και συνελήφθη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικός επίλογος στο φρικτό διπλό έγκλημα της Κύπρου!

Όλα ξεκίνησαν όταν η Πυροσβεστική της περιοχής έλαβε σήμα για πυρκαγιά σε σπίτι. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δυνάμεις για την κατάσβεση, κατά τη διάρκεια της οποίας ακούστηκαν τουλάχιστον έξι πυροβολισμοί.

Οι Πυροσβέστες ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία, οι ειδικές δυνάμεις της οποίας περικύκλωσαν το σπίτι. Μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών, ο ένοπλος φέρεται να δέχθηκε σφαίρα στο στομάχι και να παραδόθηκε αιμόφυρτος στην αστυνομία, προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τι είδαμε χτες; Η επιστροφή του Νάσου και η υποδοχή, η ακομπλεξάριστη Δαλάκα και η γκάφα του Μουρούτσου για την Μπόμπα που προκάλεσε αμηχανία στον Τανιμανίδη! (video)

Την ίδια στιγμή, οι πυροσβέστες κατάφεραν να διασώσουν μία γυναίκα, η οποία είχε εγκλωβιστεί μέσα στο σπίτι που είχε εκδηλωθεί η πυρκαγιά.

Η αστυνομία εκκένωση τα σπίτια στη γύρω περιοχή για λόγους ασφαλείας, ενώ η φωτιά στο σπίτι αντιμετωπίστηκε.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share