Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στο Μαρούσι: Βρέθηκαν οι δολοφόνοι του 19χρονου! Πρόκειται για...

Ραγδαίες εξελίξεις στο έγκλημα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο!

24 Απριλίου 2018 15:10
Έγκλημα στο Μαρούσι: Βρέθηκαν οι δολοφόνοι του 19χρονου! Πρόκειται για...

Εξιχνιάσθηκε, μετά από συστηματική και μεθοδική έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η δολοφονία του 19χρονου Θωμά, που διαπράχθηκε την 18η Μαρτίου 2018, στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι καθώς και τρεις απόπειρες ανθρωποκτονίας σε βάρος τριών φίλων του.

Όπως προέκυψε από την έρευνα δράστες είναι τρεις υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 23, 24 και 33 ετών, σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και παράλληλα είναι σε εξέλιξη η διαδικασία για την έκδοση διεθνών ενταλμάτων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπαραγμός και οδύνη στην κηδεία του 16χρονου! Τραγική φιγούρα η μητέρα του! (photo)

Η δολοφονία έλαβε χώρα τα ξημερώματα της 18ης Μαρτίου 2018, στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι, όπου οι δράστες επιτέθηκαν στο θύμα και τους τρεις φίλους του, που βρισκόταν μαζί του.

Ο 23χρονος δράστης τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον 19χρονο, στο θώρακα, ενώ με το ίδιο μαχαίρι αποπειράθηκε να τραυματίσει δύο από τους παρευρισκόμενους φίλους του θύματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Ανακοπή καρδιάς ο Στέλιος Κρητικός; Η αποκάλυψη συμπαίκτριας που "πάγωσε" τον ηθοποιό!

Επιπλέον, όπως αναφέρει το altsantiri.gr, ο 33χρονος δράστης, επιχείρησε, ομοίως με μαχαίρι, να τραυματίσει τον τρίτο από τους παρευρισκόμενους φίλους του θύματος.

Οι τρεις δράστες, οι οποίοι αναζητούνται από τις αστυνομικές Αρχές, έχουν απασχολήσει – κατά περίπτωση- στο παρελθόν για ληστείες, κλοπές, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος κ.λπ. αδικήματα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share