Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανατροπή - βόμβα στην υπόθεση Αγραφιώτου: Εντοπίστηκε στα νύχια της DNA από ...

Δύο χρόνια μετά το στυγερό έγκλημα έρχεται η μεγάλη αποκάλυψη!

4 Απριλίου 2018 08:29
Ανατροπή - βόμβα στην υπόθεση Αγραφιώτου: Εντοπίστηκε στα νύχια της DNA από ...

Δύο χρόνια μετά το στυγερό έγκλημα με θύμα την 69χρονη Ελευθερία Αγραφιώτου, ο δράστης παραμένει ακόμα ασύλληπτος.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., φαίνεται πως έχουν στα χέρια τους ένα πολύτιμο στοιχείο, το οποίο είναι πιθανό να ρίξει φως στην υπόθεση, και να δείξει τον δολοφόνο της άτυχης γυναίκας.

Όπως αναφέρει η Espresso, οι αστυνομικοί έπειτα από ενδελεχείς εργαστηριακές έρευνες, έχουν στα χέρια τους ένα ορφανό γενετικό τύπο, δηλαδή DNA.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Tι είδαμε χτες; Τα καρφιά της Ιron Barbie, η μεταφορά παίκτη στο νοσοκομείο και η ηχηρή αποχώρηση!

Το DNA βρέθηκε στα νύχια της 69χρονης και εκτιμάται πως ανήκει στον δράστη του ειδεχθούς εγκλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι η 69χρονη βρήκε φριχτό θάνατο στο υπόγειο πάρκινγκ Σούπερ Μάρκετ στο Μαρούσι, ενώ αντιστάθηκε κατά τη διάρκεια της εγκληματικής πράξης, προσπαθώντας να ξεφύγει.

Για το λόγο αυτό, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έχουν αναλάβει τις έρευνες, είχαν βρει στο σημείο του εγκλήματος, ίχνη από τη δολοφονική καταδίωξη της γυναίκας, αλλά και της μάχης που προηγήθηκε μεταξύ θύτη και θύματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 04 Απριλίου;

Κατά συνέπεια θεωρείται απόλυτα φυσικό να υπάρχουν ιστοί στα νύχια της από το δέρμα του δολοφόνου. Λόγω του ότι το πτώμα τις άτυχης γυναίκας είχε βρεθεί ένα μήνα μετά τη δολοφονία της και μάλιστα σε προχωρημένη σήψη, πολλά από τα στοιχεία, όπως αποτυπώματα και DNA είχαν «καεί» από τα σωματικά υγρά της 69χρονης.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share