Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στο Ιπποκράτειο: «Πανικοβλήθηκα, ήταν σαν να πέθανα εγώ» - Σοκάρει ο αγγειοχειρούργος για τον θάνατο της μεσίτριας!

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

30 Μαρτίου 2018 15:23
Έγκλημα στο Ιπποκράτειο: «Πανικοβλήθηκα, ήταν σαν να πέθανα εγώ» - Σοκάρει ο αγγειοχειρούργος για τον θάνατο της μεσίτριας!

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης συνεχίστηκε σήμερα η δίκη του αγγειοχειρουργού, ο οποίος κατηγορείται ότι τον Απρίλιο του 2017 σκότωσε την 36χρονη μεσίτρια στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης επέμβασης για την αφαίρεση κιρσών.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το voria.gr, ο 39χρονος γιατρός κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ζήτησε «συγγνώμη» από την οικογένεια της 36χρονης (η οποία ήταν μάνα τριών παιδιών), ενώ τόνισε πως όταν κατάλαβε πως η Ντιάνα είχε υποστεί ανακοπή, πανικοβλήθηκε ακόμα περισσότερο!

"ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΑ ΕΓΩ"

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους συγγενείς της θανούσας για τον πόνο που τους προκάλεσα, για την πράξη μου να τους αποκρύψω το γεγονός και για την αποτρόπαια πράξη μου να απομακρύνω το πτώμα της» είπε ο αγγειοχειρουργός στην αρχή της απολογίας του, τονίζοντας πως «δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου να κάνω κακό σε ασθενή, τα όσα έγιναν ήταν ο χειρότερος εφιάλτης μου, ήταν σαν να πέθανα εγώ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of Love: Η Αθηνά αυτοτρολάρεται! Η ανάρτηση για την ηλικία της και το μήνυμα!

Η ΦΙΛΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΧΟΡΗΓΗΣΕ

Στη συνέχεια της απολογίας του, ο 39χρονος γιατρός περιέγραψε ως φιλική τη σχέση που είχε αναπτύξει με την 36χρονη μεσίτρια, ξεκαθαρίζοντας πως η επικοινωνία τους περιοριζόταν σε θέματα που αφορούσαν τη θεραπεία της.

Τη μοιραία ημέρα της προγραμματισμένης επέμβασης, της χορήγησε αναισθητικές ουσίες επειδή η ίδια του είχε πει πως δεν αντέχει καθόλου το παραμικρό τσίμπημα από βελόνα. Ακόμη, ανέφερε πως ήταν σίγουρος ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα καθώς είχε χορηγήσει τα φάρμακα αυτά κι άλλες φορές στο παρελθόν.

ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ ΑΝΑΚΟΠΗ

Για τα φάρμακα που της χορήγησε, ο γιατρός υποστήριξε πως δεν είχε μαζί του αντίδοτο, δηλαδή την προποφόλη και τη φεντανίλη, και ότι δεν κάλεσε κανέναν για βοήθεια όταν συνειδητοποίησε ότι η ασθενής του είχε υποστεί ανακοπή, διότι δεν ήθελε να χάσει κρίσιμο χρόνο, κατά την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση που άσκησε στη γυναίκα. Μετά από 15 λεπτά ΚΑΡΠΑ (καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης) πίστεψε πως δεν μπορούσε πια να σωθεί η ζωή της γυναίκας με κανέναν τρόπο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δυστυχώς..." - Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό του Πάσχα που θα σας απογοητεύσει όλους!

«ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ»

Όπως είπε, όταν συνειδητοποίησε πως δε μπορούσε να κάνει τίποτα για να τη σώσει «πανικοβλήθηκα ακόμη περισσότερο. Βγήκα στον διάδρομο και πήρα ένα καρότσι για να τη μεταφέρω κάπου που να έχω βοήθεια. Την τοποθέτησα στο καρότσι και διαπίστωσα ότι ήταν νεκρή. Δεν είχε σφίξεις στην καρωτίδα. Κατέρρευσα, σωριάστηκα, δεν είχα δυνάμεις. Μετά από 10 λεπτά συνήλθα, αλλά δεν μπορούσα να αποδεχτώ ό,τι έχει γίνει ούτε να το πω σε κάποιον. Έκανα αψυχολόγητες ενέργειες χωρίς υστεροβουλία. Την έβαλα στο αυτοκίνητο και άρχισα να οδηγώ προς άγνωστη κατεύθυνση. Πήρα τον δρόμο προς τη Φούρκα Χαλκιδικής κι έφτασα σε ένα μέρος που δεν είχα ξαναπάει. Την άφησα κι έφυγα. Ήμουν χαμένος τελείως. Τις επόμενες ημέρες ήμουν σε καθεστώς άρνησης. Δεν είχα θάρρος να πω σε κανέναν τι έγινε. Τα όσα έγιναν με ξεπερνούσαν...».

Πηγή: voria.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share