Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αυτός είναι παιδόφιλος του Πόρτο Ράφτη: Πλήρωνε ακόμα και μητέρες για να του στέλνουν ακατάλληλες φωτογραφίες των παιδιών τους!

20 Μαρτίου 2018 12:52
Αυτός είναι παιδόφιλος του Πόρτο Ράφτη: Πλήρωνε ακόμα και μητέρες για να του στέλνουν ακατάλληλες φωτογραφίες των παιδιών τους!

Ανατριχιαστικές είναι οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δράση του παιδόφιλου ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ στο Πόρτο Ράφτη.

Ο 42χρονος άνδρας, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «ΜΠΑΜ», πλήρωνε, με εμβάσματα,, μητέρα για να του στέλνει γυμνές φωτογραφίες των ανήλικων παιδιών της.

Παράλληλα όμως έκανε συχνά – πυκνά και ταξίδια στην Ταϊλάνδη, φωτογράφιζε ανήλικα κορίτσια ενώ ήταν και μέλος club ερωτικών υπηρεσιών με ανήλικα κορίτσια στην ίδια χώρα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλάζει την Κυριακή η ώρα και μάλιστα για τελευταία (;) φορά!

Μάλιστα διατηρούσε και κανάλι στο youtube όπου ανέβαζε βίντεο από τις επισκέψεις για τις αρρωστημένες επαφές του στη χώρα αυτή της Άπω Ανατολής!

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα «ΜΠΑΜ», δικογραφία σχηματίστηκε και για έναν ακόμη άνδρα ο οποίος είχε πρόσβαση στους διαδικτυακούς λογαριασμούς του 42χρονου.

Σημειώνεται δε ότι ο παιδόφιλος του Πόρτο Ράφτη είχε καταδικαστεί για το αδίκημα της πορνογραφίας ανηλίκων και στις 11 Ιανουαρίου 2011!

Στις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί, παρουσία εισαγγελέα, στο σπίτι του 42χρονου, βρέθηκε τεράστιος όγκος με φωτογραφίες και βίντεο σκληρού πορνογραφικού υλικού με παιδιά!

Διαβάστε σχετικά: Χειροπέδες σε παιδόφιλο, ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ στο Πόρτο Ράφτη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Madwalk 2018: Του κιτς το πανηγύρι! Οι εμφανίσεις με τα μεγάλα ΝΟΤ της βραδιάς!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες αλλά και το σχετικό ρεπορτάζ όπως δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ»:

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share