Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

Σοκ: Ληστές κακοποίησαν σεξουαλικά μητέρα μπροστά στα μάτια του 5χρονου γιου της!

19 Μαρτίου 2018 16:55
Σοκ: Ληστές κακοποίησαν σεξουαλικά μητέρα μπροστά στα μάτια του 5χρονου γιου της!

Θεατής της σεξουαλικής κακοποίησης της μητέρας του έγινε ένα 5χρονο αγοράκι στη Νότια Αφρική.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης την περασμένη εβδομάδα, πέντε ένοπλοι έσπασαν τη γυάλινη συρόμενη πόρτα ενός σπιτιού στο Knoppieslaagte, μισή ώρα νότια της Πρετόρια.

Στο σπίτι ζει ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, ηλικίας 60 ετών με τα παιδιά και τα εγγόνια του. «Αυτή είναι η δεύτερη επίθεση εναντίον τους σε 7 μήνες» δήλωσε ο επικεφαλής θεμάτων ασφαλείας στην ομάδα ανθρωπίνων δικαιωμάτων Afriforum, Ian Cameron. «Αναγνώρισαν τους δράστες από την προηγούμενη επίθεση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει στον αγώνα Ελλάδα - Τουρκία!

Οι δράστες έδεσαν τα μέλη της οικογένειας σε ξεχωριστά δωμάτια. Ζήτησαν από την ηλικιωμένη γυναίκα να τους πει που κρύβει χρήματα. Της είπαν ότι θα έκαναν κακό στον άντρα της αν δεν συμμορφωνόταν.

Στη διάρκεια της βίαιης εισβολής και της επίθεσης, οι ένοπλοι κακοποίησαν την 28χρονη γυναίκα μπροστά στα έντρομα μάτια του 5χρονου γιου της. «Δεν τη βίασαν. Ευτυχώς δεν το πήγαν τόσο μακριά, αλλά είναι εξίσου άθλιο», είπε ο Ian Cameron.

Η γυναίκα κατάφερε να ελευθερωθεί στις 2:20 τα ξημερώματα και να καλέσει βοήθεια. Τα τοπικά μέσα αναφέρουν ότι στην περιοχή Centurion έχουν αυξηθεί οι επιθέσεις σε αγροτικές εκτάσεις.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share