Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

"Ήσουν το μεγαλύτερο... τσογλάνι!" - Πανικός στην προσωπική σελίδα του 19χρονου που δολοφονήθηκε στο Μαρούσι! (photos)

19 Μαρτίου 2018 09:19

Στη μικρή γειτονιά του Νέου Ηρακλείου, εκεί που βρίσκεται το σπίτι του Θωμά, ο πόνος από το χαμό του είναι αβάσταχτος. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως το 19χρονο παιδί δολοφονήθηκε έτσι απλά τα ξημερώματα της Κυριακής και ενώ βρισκόταν μαζί με την κοπέλα του.

Το μελαχρινό αγόρι με τα μεγάλα εκφραστικά μάτια ήταν μοναχοπαίδι. Χαμογελαστός και ευγενικός όπως θα πουν οι γείτονές του, δεν είχε δώσει καμία αφορμή για το παραμικρό.

Ο Θωμάς, φίλαθλος του Παναθηναϊκού, είχε ολοκληρώσει το σχολείο και ετοιμαζόταν να καταταγεί στο στρατό, ενώ εργαζόταν ως ντελιβεράς σε μαγαζί του Αμαρουσίου. Η βόλτα του με την κοπέλα του στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι ήταν μια αγαπημένη τους συνήθεια, αφού εκεί μαζεύονταν και με άλλους φίλους και συνομήλικούς τους και κάθονταν μέχρι αργά τη νύχτα συζητώντας και γελώντας. Ενίοτε τη συζήτησή τους συντρόφευαν και αρκετά κουτάκια μπύρας που προμηθεύονταν από παρακείμενο περίπτερο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: "Και Σώζων και Παλαίστρος και Χάρος; Καλύτερα να τον έλεγαν σκουληκομυρμηγκότρυπα!" Το Twitter γλεντά τους νέους παίκτες!

Ο αντιδήμαρχος του Αμαρουσίου, κ. Σπύρος Σταθούλης όταν ενημερώθηκε για το τραγικό γεγονός έκανε δηλώσεις ο ίδιος .

«Έπιναν μπύρες , προφανώς σε κατάσταση μέθης και κάποια στιγμή άρχισαν να διαφωνούν και έγινε κάποια μεταξύ τους συμπλοκή. Ο περιπτεράς , όπου ήταν στο περίπτερο βγήκε έξω και τους είπε να σταματήσουν διαφορετικά θα καλούσε την αστυνομία» είπε σε δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος του Αμαρουσίου.

Άγνωστο ακόμη το γιατί ο Θωμάς τα ξημερώματα της Κυριακής ήρθε σε έντονη λογομαχία με άλλα άτομα και ξέσπασε καυγάς. Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και το κακό δεν άργησε να γίνει. Δέχθηκε ένα χτύπημα, πιθανόν με μαχαίρι, στο θώρακα που ήταν και το μοιραίο.

«Χάσαμε το Θωμά μας» σπάραζε χθες στο σπίτι μπροστά σε φίλους και συγγενείς ο πατέρας του άτυχου 19χρονου που είχε στερηθεί τόσα πολλά για να τον μεγαλώσει.

Φίλοι του Θωμά τον αποχαιρέτησαν μέσω facebook ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη για το έγκλημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Τι είδαμε χτες; Η αποκάλυψη της Σπυροπούλου για το Νάσο, η ανακοίνωση του Λιανού, τα νεύρα του Φραουλίτσα και οι νέοι παίκτες!

Πηγή: protothema.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share