Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Προκλητικός: Χαμογελαστός στον ανακριτή ο 30χρονος που συνελήφθη για αποπλάνηση μαθητών! (videos)

8 Μαρτίου 2018 11:17
Προκλητικός: Χαμογελαστός στον ανακριτή ο 30χρονος που συνελήφθη για αποπλάνηση μαθητών! (videos)

Λίγο μετά τις 9 το πρωί της Πέμπτης οδηγήθηκε στον ανακριτή Αγρινίου ο 30χρονος Δημήτρης Ματζαβίνος, ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων.

Όπως θα δείτε και στα video, ο νεαρός άνδρας προσερχόμενος στο Δικαστικό Μέγαρο ήταν χαμογελαστός, κάτι που προκάλεσε την οργή πολλών παρευρισκόμενων.

Από τον ανακριτή βγήκε λίγα λεπτά αργότερα, καθώς πήρε εκ νέου προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 στις 11:00 το πρωί.

Να σημειώσουμε, ότι η αστυνομία έπειτα από εισαγγελική εντολή, έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του Δημήτρη Ματζαβίνου, ο οποίος βαρύνεται με εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας και εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεσπά η Χριστίνα Ψάλτη για την εγκυμοσύνη: "Δεν αντέχω άλλο!" - Όσα αποκάλυψε η ίδια!

Κατά την έξοδό του από το Δικαστικό Μέγαρο,ο κατηγορούμενος δε θέλησε να πει τίποτα στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους.

Να αναφέρουμε τέλος, πως σε βάρος του έχει ασκηθεί από την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ποινική δίωξη, για τις κακουργηματικού χαρακτήρα αξιόποινες πράξεις :

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπαραγμός και οδύνη στην κηδεία του Νταβίντε Αστόρι! Θαυμαστές κλαίνε πάνω από την νεκροφόρα! (video)

α) της αποπλάνησης παιδιού τετελεσμένης και σε απόπειρα κατά συρροή με παθόντα που συμπλήρωσε τα δώδεκα όχι όμως τα δεκατέσσερα έτη και με παθόντα που συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα όχι όμως τα δεκαπέντε έτη και β) της ασέλγειας με ανήλικο έναντι αμοιβής κατά συρροή και κατά συνήθεια με παθόντα που συμπλήρωσε τα δέκα όχι όμως τα δεκαπέντε έτη.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας από 6-3-2018 μέχρι και 5-9-2018 και ώρα 21.00, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου, στον τηλεφωνικό αριθμό 26410 – 22520 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πηγή: agrioniosite

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share