Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Τον σκότωσα γιατί... » - Σοκάρει ο δολοφονός - αστυνομικός του οδηγού ταξί στην Κάστορια!

2 Μαρτίου 2018 15:51
«Τον σκότωσα γιατί... » - Σοκάρει ο δολοφονός - αστυνομικός του οδηγού ταξί στην Κάστορια!

Στις 11:00 το πρωί της Παρασκευής ξεκίνησε την απολογία του ενώπιον του δικαστηρίου ο ειδικός φρουρός, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του 52χρονου ταξιτζή Κοσμά Τζέλιου στην Καστοριά.

Ο ειδικός φρουρός ήταν εκείνος που πυροβόλησε και συνέλαβε τον Νίκο Μαζιώτη στο Μοναστηράκι, και όπως είπε ξεκινώντας την απολογία του μετά από αυτό με υπουργική απόφαση μετακινήθηκε στην Καστοριά για λόγους ασφαλείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Θα γίνει χαμός αυτό το Σαββατοκύριακο! Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί! (video)

«Όπλο έφερα πάντα, ακόμα και εκτός υπηρεσίας. Είχα πάντα τον φόβο όταν έβγαινα έξω, κοιτούσα πίσω. Δεν είχα δεχτεί κάποια απειλή. Μπήκα σε μια διαδικασία μόνιμου φόβου. Απέφευγα να μεταφέρω το άγχος και την ανησυχία μου προς τα έξω και στους δικούς μου ανθρώπους. Το αυξημένο άγχος της δουλειάς με έκανε να λειτουργώ πιο παρορμητικά», ισχυρίστηκε ο ειδικός φρουρός.

Αναφέρθηκε επίσης στα οικονομικά προβλήματα που είχε και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τη σκηνή της δολοφονίας του οδηγού ταξί στο κτήμα του πατέρα του.

Όπως είπε πυροβόλησε τέσσερις φορές το θύμα γιατί αισθάνθηκε απειλή και πρόσθεσε:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Δείτε για πρώτη φορά την κούκλα αδερφή και τον αδερφό του Ηλία από τους Μαχητές! Αποκλειστικές φωτογραφίες!

«Το έχω μετανιώσει. Είμαι ένας άνθρωπος του νόμου και εγώ τους καταπάτησα. Τον είδα αιμόφυρτο και προσπαθούσα να καταλάβω τι έγινε, πώς έφτασα σε αυτό το σημείο. Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω. Έστρεψα το όπλο προς τα πάνω μου. Σκέφτηκα να πάω να παραδοθώ.Προσπαθούσα να σκεφτώ τι θα κάνω, πέταξα το gps. Μετά σκεφτόμουν τις συνέπειες της πράξης μου και επέστρεψα προς την πόλη. Μετά τον φόνο είχα αποφασίσει να πάω να παραδοθώ. Με πρόλαβαν από την υπηρεσία που με κάλεσαν για να συμμετάσχω στην έρευνα της δολοφονίας. Κατάλαβα από τις αντιδράσεις των συναδέλφων ότι κάτι συμβαίνει. Έπιασα το όπλο να το παραδώσω και τους είπα “εγώ το έκανα”».

Πηγή: kozanilife

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share