Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ: Ραντεβού από dating app με ανατριχιαστική κατάληξη

27 Φεβρουαρίου 2018 13:25
Σοκ: Ραντεβού από dating app με ανατριχιαστική κατάληξη

Ο 26χρονος Yevgeniy Vasilievich Bayraktar συνελήφθη στην Osaka, ως ύποπτος παράνομης κράτησης γυναίκας. Στο δωμάτιο του βρέθηκε ένα κεφάλι κρυμμένο σε βαλίτσα. Ήταν η αρχή της φρίκης.

Μια 27χρονη Γιαπωνέζα αγνοείτο από τις 16 Φεβρουαρίου. Κάμερες ασφαλείας του σιδηροδρομικού σταθμού JR Morinomiya, στην Osaka την είχαν "συλλάβει" να συναντά έναν νεαρό άνδρα, τα μεσάνυχτα και να μπαίνει μαζί του σε ένα κτίριο με διαμερίσματα. Έκτοτε ουδείς μπορούσε να έλθει σε επαφή μαζί της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σας αφορά: Νέο επίδομα που θα πάρετε πριν το Πάσχα και αγγίζει τα 6.000 ευρώ!

Σε έρευνα που έγινε στο κτίριο, στις 22/2 συνελήφθη ο Yevgeniy Vasilievich Bayraktar, κάτοικος Νέας Υόρκης, ως ύποπτος παράνομης κράτησης της εν λόγω γυναίκας. Μεταφέρθηκε στο τμήμα, ενώ οι αρχές έψαχναν το δωμάτιο που είχε ενοικιάσει και βρήκαν ένα κεφάλι κρυμμένο σε μια αποσκευή. Αυτομάτως του απαγγέλθηκαν κατηγορίες και άρχισαν οι ανακρίσεις. Τρεις ημέρες μετά, ο Bayraktar ομολόγησε το έγκλημα του (φέρεται να είπε "παράτησα το πτώμα γυναίκας που ήταν μαζί μου") και οδήγησε τις αρχές στα σημεία που είχε κρύψει τα μέλη του θύματος του. Η αποκάλυψη ανήκει στην τοπική εφημερίδα The Asahi Shimbum, όπου ανήκει και η φωτογραφία.

Συνοδεία του Bayraktar, η αστυνομία βρήκε τον κορμό της άτυχης κοπέλας σε ένα σημείο της Shimamoto (βρίσκεται στην Osaka), 580 μέτρα μακριά από εκεί όπου είχε θάψει τα χέρια. Μετά πήγε τα όργανα της τάξης στη Yamashina του Kyoto, για να δείξει πού ήταν τα πόδια (τα είχε πετάξει σε απόσταση 5 μέτρων το ένα από το άλλο). Έγινε αμέσως η ταυτοποίηση και διαπιστώθηκε πως το θύμα ήταν μια 27χρονη Γιαπωνέζα της οποίας τα ίχνη αγνοούνταν, έπειτα από ραντεβού που είχε "κλείσει" με τον Αμερικανό τουρίστα, μέσω dating app.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power Of Love: Το παρελθόν που θέλει να "θάψει" η Γκαμπριέλα! Η επαφή με την Αλεξανδράτου και η φωτογραφία ντοκουμέντο!

Η 27χρονη αγνοείτο από τις 16 Φλεβάρη, όταν είπε σε φίλες της πως θα έκανε ένα μικρό ταξίδι, από την πόλη της (Sanda) έως την Οsaka, ώστε να συναντήσει έναν γνωστό της. Το ζευγάρι ήταν σε επαφή για μήνες, μέσω της dating app που δημιουργήθηκε για να φέρνει πιο κοντά Ιάπωνες με ξένους. Η Kyodo News, ενημέρωσε και για τη σύλληψη του 26χρονου -ο οποίος άλλαζε τακτικά καταλύματα από τα τέλη Γενάρη, οπότε προσγειώθηκε στην Ιαπωνία, για τουρισμό.

Το υλικό που εξασφάλισαν οι αρχές, από τις κάμερες ασφαλείας του καταλύματος στο Nishihari, έδειχνε τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία και το διαμελισμό της νεαρής γυναίκας, να εισέρχεται του χώρου παρέα με το θύμα. Έκτοτε δεν την είδε κανείς, ενώ ο άνδρας μπαινοέβγαινε για ημέρες, κρατώντας μια αποσκευή. Βρέθηκαν ίχνη αίματος στο δωμάτιο του, με την αστυνομία να εκφράζει την πεποίθηση πως εκεί έγινε ο διαμελισμός του θύματος. Επιβεβαιώθηκε πως ο Bayraktar συνάντησε και άλλες γυναίκες, μέσω της ίδιας εφαρμογής, οι οποίες χαίρουν άκρας υγείας.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share