Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μυστήριο με τον πυροβολισμό στο Χαϊδάρι: Σε κύκλωμα μαστροπών στρέφονται οι έρευνες

23 Φεβρουαρίου 2018 13:57
Μυστήριο με τον πυροβολισμό στο Χαϊδάρι: Σε κύκλωμα μαστροπών στρέφονται οι έρευνες

Στόχος κυκλώματος μαστροπών ενδέχεται να έπεσε η καυτή στριπτιζέζ από την Αλβανία με το όνομα Τζέσικα, που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ στο κεφάλι μέσα στο ίδιο της το σπίτι στο Χαϊδάρι προχθές το βράδυ. Η 29χρονη είχε τύχη βουνό, καθώς η σφαίρα διαπέρασε το μάγουλό της και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο!

Ωστόσο, επειδή η κατάστασή της κρίνεται ακόμη σοβαρή, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής που έχουν αναλάβει τις έρευνες δεν κατάφεραν να της πάρουν κατάθεση και περιμένουν από τους γιατρούς να ανάψουν το πράσινο φως.

Οι σκηνές που θυμίζουν Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν στο σπίτι που νοικιάζει η καλλίγραμμη Τζέσικα μαζί με μια ομοεθνή φίλη της, στην περιοχή του Χαϊδαρίου. Η 29χρονη ήταν μόνη της στο σπίτι προχθές το βράδυ, καθώς η φίλη της είχε φύγει για λίγες ημέρες στην πατρίδα τους. Σύμφωνα με πληροφορίες από καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, κάποια στιγμή στο σπίτι μπήκε ένα ζευγάρι, ενώ έξω από το κτίριο ήταν σταθμευμένο ένα αυτοκίνητο.

Λίγο πριν από τις 8 το βράδυ οι γείτονες άκουσαν καβγά και ξαφνικά έναν πυροβολισμό, τον οποίο ακολούθησαν οι σπαραχτικές κραυγές πόνου της 29χρονης κοπέλας που βγήκε αιμόφυρτη στο πεζοδρόμιο αναζητώντας βοήθεια. Την ίδια στιγμή έφευγε σπινιάροντας από το σημείο το αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power Of Love: Κι όμως, η Στέλλα Μιζεράκη συμμετείχε σε επιτυχημένη σειρά του Ant1! Εσείς την θυμάστε;

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο η στριπτιζέζ να έχει μπλέξει σε κυκλώματα μαστροπών, οι οποίοι θέλησαν να την εκδικηθούν για κάποιον λόγο. Πιθανότατα γι” αυτό ο άνθρωπος που την πυροβόλησε σημάδεψε το πρόσωπό της, που αποτελεί «βιτρίνα» για τη δουλειά της! Ωστόσο, καθώς δεν έχουν αρκετά στοιχεία στη διάθεσή τους, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο των προσωπικών ή οικονομικών διαφορών της κοπέλας. Έτσι, αναζητούν στοιχεία τόσο στον φιλικό κύκλο όσο και στο επαγγελματικό περιβάλλον της καυτής 29χρονης, που εργαζόταν συχνά πυκνά με δικό της πρόγραμμα σε γνωστό στριπτιζάδικο της Αθήνας.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share