Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αποκαλύψεις σοκ για τον "δράκο" του Facebook: Δεν φαντάζεστε τι έκανε ενώ βίαζε τα θύματά του!

7 Φεβρουαρίου 2018 08:15
Αποκαλύψεις σοκ για τον

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως από τη δράση του 29χρονου δράκου, ο οποίος παρέσυρε ανήλικα κορίτσια στο σπίτι του, τους έδινε ναρκωτικά και μετά τα βίαζε.

Όπως αποκάλυψε στους αστυνομικούς η 15χρονη, η οποία δεν είχε επιστρέψει στη στέγη νεότητας, όπου φιλοξενείται και αναζητείτο, είχε πάει με μια συνομήλικη συμμαθήτριά της στο σπίτι του 29χρονου, όπου βρέθηκαν ένας φορητός υπολογιστής, τρία usb κι ένα σεξουαλικό βοήθημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Τι είδαμε χτες; Το καρφί του Αγόρου στον Κρητικό, η αδιανόητη γκάφα της Σπυροπούλου που εξόργισε την Δαλάκα και ο τραυματισμός παίκτη! Ποια ομάδα κέρδισε; (video)

Οι τρεις τους αφού έκαναν χρήση ναρκωτικών έβγαλαν τα ρούχα τους και προέβησαν σε σεξουαλικές πράξεις, ενώ όπως είπαν οι ανήλικες, κάποια στιγμή ο 29χρονος άνοιξε τον υπολογιστή του και φαινόταν να σαν να κατέγραφε τα δύο γυμνά κορίτσια.

Η 15χρονη γνωρίστηκε με τον 29χρονο μέσω των social media και γνώρισε σε αυτόν και τη συμμαθήτριά της, λέγοντάς της ότι στο σπίτι του έχει ναρκωτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα δεν ήταν η πρώτη φορά που τα δύο κορίτσια πήγαν στο σπίτι του 29χρονου στη Δάφνη, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο ο δράστης να είχε έλθει σε επαφή και να είχε χορηγήσει ναρκωτικά σε άλλα έξι κορίτσια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκλειστικό: Μόνο το Athensmagazine.gr σας είχε αποκαλύψει από το πρωί την ήττα των Διασήμων και την υποψηφιότητα Σπυροπούλου!

Εντύπωση επίσης προκαλεί μια ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook που βγάζει απίστευτο μίσος και υποτίμηση προς τις γυναίκες.

«Κοιμούνται μέχρι το απόγευμα… Κάνουν 28χλμ από το Περιστέρι μέχρι την Γλυφάδα να πάνε να πιουν καφεδάκι και αν κάτσει κανένα γαμπρό… Έκατσε! Κατά τα άλλα είναι 25 – 28 και δεν έχουν βγάλει 20 ευρώ στη ζωή τους αλλά οι γονείς τους δουλεύουν 12ωρα για 400 – 500 ευρώ και αν… Αλλά είναι τίμιες! Αύριο θα πάρουν κανέναν ανθρωπάκο να του κάνουν τη ζωή μαύρη. Επειδή από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο θα φτάσουν τα 35 και θα φοβηθούν μην τις πουν γεροντοκόρες…», έγραψε.

Τραγική φιγούρα η 29χρονη σύντροφός του, η οποία διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και δεν γνώριζε τίποτα για την αρρωστημένη δράση του ανθρώπου με τον οποίο συζούσε.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share