Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου: Η αποκάλυψη που δεν γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα! (video)

5 Φεβρουαρίου 2018 09:27
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου: Η αποκάλυψη που δεν γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα! (video)

Ο φερόμενος ως εγκέφαλος της απαγωγής του Μάριου Παπαγεωργίου έσπασε τη σιωπή του και μίλησε μέσα από τη φυλακή στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» για τις κατηγορίες που τον βαρύνουν, επιμένοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία του νεαρού.

«Όπως έχω αναφέρει στην απολογία μου και δεν με πιστεύανε και με επιβεβαιώνει τώρα ο Καναδός ερευνητής, ο Μάριος Παπαγεωργίου εκείνο το βράδυ ήθελε να αγοράσει μια συσκευή παρακολούθησης και γι’ αυτό είχε συνάντηση με αυτά τα τρία άτομα και με φώναξε να είμαι μαζί του», είπε και συνέχισε:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φίλε άνδρα δώσε προσοχή: Αν η γυναίκα σου ή σύντροφός σου έχει αυτά τα χαρακτηριστικά θα σε απατήσει σίγουρα!

«Το γεγονός ότι ήθελε να αγοράσει τη συγκεκριμένη συσκευή μου το αποκάλυψε όταν φτάσαμε εκείνο το βράδυ στη Νέα Πέραμο. Εκεί, βρισκόταν ένα τέταρτο άτομο που έφερε τη συσκευή παρακολούθησης. Μετά με τον Μάριο γυρίσαμε πίσω. Μου ζήτησε ο ίδιος να τηλεφωνήσω στη μητέρα του για να εξασφαλίσω τα χρήματα, ώστε να αγοράσει τη συσκευή».

Όπως είπε, το κόστος της συσκευής ήταν 620.000 ευρώ. Ο Μάριος άφησε το αυτοκίνητό του στο σημείο, όπου βρέθηκε και κάποιοι άγνωστοι σε εκείνον που επέβαιναν σε μία BMW του είπαν να μπει στο αυτοκίνητό τους.

«Έκτοτε δεν γνωρίζω τι έχει συμβεί. Εγώ ακολούθησα τις οδηγίες του, δηλαδή να πάρω τηλέφωνο τη μητέρα του με τον Μ. και από εκεί και πέρα ακολούθησα τις οδηγίες», είπε μεταξύ άλλων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Τι είδαμε χτες; Τα δάκρυα της Χατζίδου, η οικειοθελής αποχώρηση βόμβα, ο Αγόρου αλά Ντάνος και η απίστευτη κίνηση της Σπυροπούλου! Ποια ομάδα κέρδισε; (video)

Δείτε το βίντεο με το σχετικό ρεπορτάζ στο Athensmagazine.gr:

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share